nasterea prin cezariana
-
25 Sep 2010, 12:240 0salut! as dori sa aflu cum decurge o operatie de cezariana la spitalul Giulesti din Bucuresti. m-ar interesa si costul unei astfel de operatii. multumesc anticipat!
-
27 Sep 2010, 16:59Nu stiu cum este la giulesti ca eu am nascut acum 8 luni la caritas.Cand iti face operatia nu simti nimic mai ales daca ceri anestezie generala.Doare operatia dupa ce trece anestezia dar depinde si de organism.Eu m am vindecat foarte repede.Mie mi s a zis ca operatia costa intre 700-1500 lei.Acum nu stiu poate difera de la spital la spital sau este cam acelasi tarif.Sa nasti un copil sanatos si fara probleme.Multa sanatate tie si la copilas.
-
28 Sep 2010, 16:11Si eu am nascut 2 copii prin cezariana, de durut nu o sa doara si daca pe urma vei avea putine dureri , le vei uita de bucurie ca ai un copil...Nastere usoara si sanatate multa!
-
27 Oct 2010, 22:50Nici eu nu stiu cat costa la Giulesti. La CFR 2 acum 3 ani ma- costat 1500 la medic si cu inca 500 la anestezist si sora sefa. Iar medicii sunt minunati acolo, indiferent de scandalul recent si de ce s-a tot scris. si da, nici atunci nu aveau prea multe dar a fost totul super ok,
Si intr-adevar atunci nu simti nimic, spre deosebire de mamicile care nasc normal se chinuiesc chiar si doua zile. Dupa aceea insa, ele sunt pe picioare in doua ore si pe tine parca te-a calcat trenul o saptamana. Dar da, de bucurie uiti!