colon iritabil
-
0 0acum 4-5 ani mi-a zis medicul de familie ca am colon iritabil,am facut tratament cu colospasmin.Acum am inceput sa am dureri ingrozitoare si cand m-am dus iar la medicu de familie si mi-a zis sa nu cumva sa am un blocaj inauntru.Mi-a mai spus ca nu are ce sa-mi faca dar trebuie sa-mi dea sa fac colonoscopie.Daca a facut cineva colonoscopie va rog sa mi spuneti cum este,te adoarme?te ameteste?simti ceva???iti mai face si alte investigatii?Astept raspuns,daca stie cineva.Multumesc anticipat.
-
schimba medicul.
este inadmisibil sa te puna sa faci colonoscopie fara sa incerce mai intai sa descopere prin mijloace neinvazive care este problema.
echografie si radiografie, coprocultura, urocultura etc... pentru a exclude litiaza renala sau biliara, o infectie urinara, un ovar inflamat etc etc etc...
colonoscopia ar trebui sa fie lasata la urma si facuta doar daca celeltalte investigatii nu au descoperit cauza durerii.
un nisip fin la rinichi poate sa dea dureri teribile, localizate oriunde in abdomen - pentru ca durerile renale pot "radia" din zona rinihilor intr-un cu totul alt loc. poate sa fie vorba de o litiaza atat de fina, incat sa nici nu se vada la radiografie, ci doar analiza urinei sa arate un exces de oxalati de calciu. -
Va scriu deoarece sotul meu a fost in aceasi situatie. Avea o colita de peste 10 ani. Are loc de munca unde nu poate iesi oricand si am incercat cu microalge. A functionat, are scaune normale, fara dureri. I-au tratat algele cauza problemei si nu doar simptomele. Nu fac reclama doar ca vreau sa va ajut. Despre aceste alge puteti citi mai multe si despre cercetari stiintifice la www.algae-facts.com . Este un seit despre cercetari si nu produse... Daca doriti mai multe informatii sunati-ma 0767756300
-
Multumesc dar am fost la spital si mi s-a confirmat si acolo ca am colon iritabil.Mi-a spus ca nu imi face colonoscopie pt ca sunt prea tanara si e cam grea si riscanta.Mi-a dat tratament si a zis ca daca in 3 saptamani nu se amelioreaza sa ma duc sa ma programeze pt colonoscopie.La mine este un diagnostic exact si nu am probleme de acum,e de ani de zile.