aslo
-
29 Oct 2004, 16:390 0am ASLO mare, 600 si ceva. Stie cineva cum as putea sa ma tratez, in afara de moldamin. Ceva naturist? sau medicamente? mersi anticipat. Uneori imi amorteste mina si cred ca din cauza asta.
-
29 Oct 2004, 20:47buna
tratamente naturiste nu stiu; pot sa iti spun in schimb ca moldaminul nu rezolva garantat problema. eu am facut un an de zile (aslo tot 600 am avut) si nu a trecut; se pare ca streptococul se poate cuibari prin diverse parti in organism si are nevoie de un tratament specific..in cazul meu era vorba de o infectie la stomac. iti pot recomanda in schimb sa incerci ceva pentru intarirea sistemului imunitar, care este de vina pentru astfel de probleme. am deschis ieri un topic legat de acest tip de tratament si niste eve dragute au lasat acolo cateva sfaturi. sanatate multa! -
29 Oct 2004, 20:51am uitat sa iti recomand ceva: daca te hotarasti sa faci moldaminul (asta fiindca doctorii stiu mai bine ce si de ce sa recomande in astfel de cazuri) ai mare grija de fundulet fiindca e pericol destul de mare sa ramai cu noduli! poti sa incerci comprese cu apa rece/gheata, felii de cartofi sau varza zdrobita si trece tot! mie mi-au ciuruit fundul dar a fost totul ok datorita compreselor! sanatate!
-
31 Oct 2004, 18:12merci pentru sfaturi, o sa trebuiasca sa fac ceva, dar nu stiu ce. am baut ceva ceaiuri pt. reumatism, dar nu cred ca au avut ceva efect. iar numai cind aud de moldamin mi se face pielea gaina...
o zi frumoasa