probleme cu sarcina

•  
    • 2 mesaje
    19 Sep 2010, 16:44
    0 0
    Scumpe mamici,sunt insarcinata cam intr- o luna jumate si eri am avut niste eliminari singeroase apoi cind am mers la viceu a cazut un chiah mic de singe,am creyut ca am perdut sarcina dar teytu de sarcina a esit pozitiv,medicul mi-a recomandat utrogen,dar mie frica sa nu fie un copil bolnav,cu deficiente sau mai stiue u ce......mie frica de mor.....a mai patit cineva asa? oare ce este?mersi anticipat.
  •  
    • 1889 mesaje
    19 Sep 2010, 21:07
    0 0
    Neaparat ecografie abdominala sa vezi daca se desprinde produsul de conceptie, nu-i deloc a buna. Daca la eco iese dedublare e peretelui uterin, e cam albastru spre negru. Nu vreau sa te sperii, dar daca se repeta hemoragia si se confirma diagnosticul de iminenta de avort, eu zic sa renunti la sarcina. Organismul are uneori capacitatea de a "detecta" produsii de conceptie neviabili, sau cu anomalii cromozomiale incompatibile cu viata.
  •  
    • 19 mesaje
    20 Sep 2010, 21:48
    0 0
    Scumpa mea...Imi pare rau sa aud de teremerile tale.OOo draga de tine...Eu te sfatuiesc sa faci un Eco ptr a afla de unde se trage aceasta sangerare. Ar exista doua posibilitati.. S-ar putea sa ai o sangerare subcronica asa cum o numesc doctorii. Mai exact- se aduna sange intre peretele uterin si placenta. Se poate trata cu Duphaston (ustrogen) dar nu e garantat depinde daca sarcina nu se autoeilimina din pricina unei anomalii cromozomiale, care e foarte comuna)

O alta varianta ar fi sangerare de implantare care e foarte comuna. http://www.clopotel.ro/educatie/educatie_sexuala/articole_sex/Cum_iti_dai_seama_ca_est i_insarcinata-172.html
    Daca intradevar este o sangerare de implantare atunci un tratament cu progesteron ar ajuta foarte mult. Nu stiu cand ai postat acest mesaj dar sper ca ai de gand sa mergi la medic.
  •  
    • 19 mesaje
    20 Sep 2010, 21:52
    0 0
    Oh tot eu revin. As recomanda s vorbesti cu medicul sa iti testeze nivelul de Progesteron in timpul garviditatii si daca se poate sa iti monitorizeze nivelul Human chorionic gonadotropin or human chorionic gonadotrophin (hCG) -care e un hormon secretat de sarcina. si quantumul se dubleaza cand sarcina avanseaza. Nu stiu care e practica in Romania dar as intreba medicul curant sa monitorizeze sarcina macar cateva zile.

Inca un sfat sa nu te mai stresezi. Acum eu inteleg ca iti este frica dar fi cu credinta in d-zeu si incearca sa nu intri in panica ptr mai rau faci. Incet incet le faci pe toate