Lecitina

•  
    • 218 mesaje
    28 Oct 2004, 11:39
    0 0
    Ce fel de lecitina luati?
    Ma asteapta o licenta in vara si ma gandeam sa incep din timp...
    In principiu, m-as orienta catre comprimatele produse de Walmark
    Ce parere aveti?
  •  
    • 1101 mesaje
    28 Oct 2004, 17:08
    0 1
    eu iti recomand Memobust. se ia cu o luna, doua, inainte de a incepe per cu invatatul.. e mult mai bun decat lecitina
  •  
    • 233 mesaje
    28 Oct 2004, 23:09
    0 0
    Buna,fetelor
    Sunt si eu interesata de subiect.Am incercat sa iau lecitina dar sunt atat de mari...incat nu pot sa le inghit nici cu un butopi de apa. Va rog sa-mi dati mai multe detalii despre celalalt medicament ca am nevoie urgent! Pupici!
  •  
    • 233 mesaje
    3 Nov 2004, 15:07
    0 0
    nu mai spuneti nimic???
  •  
    • 200 mesaje
    4 Nov 2004, 00:24
    0 0
    Eu acum iau Lecitina facuta de Europharm, dar am sa continui cu Spirulina. Am mai luat in sesiune si am fost multumita de rezultate.
  •  
    • 233 mesaje
    4 Nov 2004, 14:53
    1 1
    Stiu ca lecitina e buna dar problema mea este ca nu pot sa le inghit..sunt prea mari ((( De aceea vroiam sa stiu daca exista medicamente cu aceleasi efecte dar mai rezonabile ca marime...
  •  
    • 83 mesaje
    4 Nov 2004, 16:56
    0 1
    Poti sa incerci Ascolecitin de la Biofarm. Sunt niste tablete masticabile asemanatoare cu ciocolata care au si gust bun.
  •  
    • 218 mesaje
    4 Nov 2004, 22:07
    0 1
    Ascolecitina INGRASA!!!Este calorie curata!
  •  
    • 200 mesaje
    4 Nov 2004, 22:50
    0 0
    Pai Spirulina de la Hofigal e sub forma de capsula, precum e antibioticul, aia de se topeste in stomac. Si e mai mica ca marime decat Lecitina. Eu chiar azi mi-am luat si le-am si masurat ptr tine vio. Are mult mai multe recomandari decat Lecitina. Spirulina Hofigal de 400 mg este cea mai buna si are urmatoarele indicatii:

- hepatite cronice, ciroza hepatica, gastrite, ulcer gastric si duodenal;
    - diabet zaharat tip II si, in asociatie cu insulina – diabet zaharat tip I;
    - insuficienta renala si corticosuprarenala;
    - obezitate;
    - anemii;
    - hipertensiune arteriala;
    - cardiopatie ischemica;
    - distonie neurovegetativa, suprasolicitare nervoasa, efort intelectual sustinut - studenti, elevi, intelectuali;
    - carenta de calciu si magneziu (contine Ca si Mg organic asimilabile);
    - creste lactatia tinerelor mame;
    - impotenta, frigiditate;
    - glaucom si cataracta;
    - retinopatii;
    - incetinirea procesului de imbatranire;
    - profilaxia infectiilor microbiene si virale;
    - profilaxia bolilor maligne;
    - radioprotectie;
    - cresterea performantelor sportive.
    Nu are contraindicatii si efecte adverse.
    Energizant, antianemic, stimuleaza cresterea si memoria, previne imbatranirea timpurie, revitalizeaza imbatranirea timpurie, revitalizeaza functiile glandelor sexuale, accelereaza refacerea postoperatorie, detoxifiant general, stimuleaza lactatia mamelor.
  •  
    • 11 mesaje
    18 Nov 2004, 17:49
    0 0
    Am citit undeva ca alimentatia noastra e deficitara in ceea ce priveste lecitina, asa ca am hotarat sa-i dau baiatului meu, care are 8 ani.Credeti ca ar avea vreo contraindicatie?
  •  
    • 200 mesaje
    18 Nov 2004, 21:09
    0 0
    Nu cred ca are nici o contraindicatie, caci matusa mea le da copiilor ei (de 6 si resectiv 7 ani). Numai ca doctorul i-a zis sa le dea numai o pastila pe zi,caci doza aceasta e de ajuns pentru varsta lor.
  •  
    • 11 mesaje
    25 Nov 2004, 22:16
    0 0
    Multumesc, Daniela. Eu ii dadeam 2. M-ai ajutat realmente.
  •  
    • 262 mesaje
    26 Nov 2004, 09:10
    0 0
    Cu placere. Tot eu Daniela sunt,dar mi-am schimbat numele de utilizator ca pe rotaru_daniela nu mai pot intra.
    Ma bucur ca te-am putut ajuta. Eu am inceput tratamentul cu spirulina, dar inainte am luat si lecitina.
  •  
    • 1 mesaje
    29 Mai 2007, 13:29
    0 2
    ce cantitate iei pe zi din lecitina de la europharm?
  •  
    • 1225 mesaje
    30 Mai 2007, 08:54
    0 0
    Ianana, topicul e din 2004! In trei ani au mai aparut si alte produse cu lecitina! Iar cantitatea administrata o iei dupa prospect.
  •  
    • 43 mesaje
    30 Mai 2007, 13:05
    1 1
    ce pret are spirulina hofigal de 400mg?????
  •  
    • 199 mesaje
    10 Ian 2017, 08:41
    0 0

De putin timp am descoperit o lecitina granulara, cu o concentratie mare de colina, foarte buna nu numai pentru memorie, pentru functionarea creierului, ci si pentru ficat si intregul organism, controleaza chiar si nivelul de colesterol, ceea ce este foarte important. Lecitina Vitaquell este din soia, eu iau in fiecare zi cate 2 linguri de granule si ma simt foarte bine, retin si invat mult mai repede si rezultatele s-au vazut dupa cateva zile. Daca doriti sa va sustineti organismul, mai ales in perioada examenelor sau cand simtiti ca sunteti slabite, va recomand acest tip de lecitina, Este foarte buna si o gasiti pe farmaciaortomoleculara.ro, iar preturile chiar sunt ok.