Lecitina
-
0 0Ce fel de lecitina luati?
Ma asteapta o licenta in vara si ma gandeam sa incep din timp...
In principiu, m-as orienta catre comprimatele produse de Walmark
Ce parere aveti? -
Pai Spirulina de la Hofigal e sub forma de capsula, precum e antibioticul, aia de se topeste in stomac. Si e mai mica ca marime decat Lecitina. Eu chiar azi mi-am luat si le-am si masurat ptr tine vio. Are mult mai multe recomandari decat Lecitina. Spirulina Hofigal de 400 mg este cea mai buna si are urmatoarele indicatii:
- hepatite cronice, ciroza hepatica, gastrite, ulcer gastric si duodenal;
- diabet zaharat tip II si, in asociatie cu insulina – diabet zaharat tip I;
- insuficienta renala si corticosuprarenala;
- obezitate;
- anemii;
- hipertensiune arteriala;
- cardiopatie ischemica;
- distonie neurovegetativa, suprasolicitare nervoasa, efort intelectual sustinut - studenti, elevi, intelectuali;
- carenta de calciu si magneziu (contine Ca si Mg organic asimilabile);
- creste lactatia tinerelor mame;
- impotenta, frigiditate;
- glaucom si cataracta;
- retinopatii;
- incetinirea procesului de imbatranire;
- profilaxia infectiilor microbiene si virale;
- profilaxia bolilor maligne;
- radioprotectie;
- cresterea performantelor sportive.
Nu are contraindicatii si efecte adverse.
Energizant, antianemic, stimuleaza cresterea si memoria, previne imbatranirea timpurie, revitalizeaza imbatranirea timpurie, revitalizeaza functiile glandelor sexuale, accelereaza refacerea postoperatorie, detoxifiant general, stimuleaza lactatia mamelor. -
De putin timp am descoperit o lecitina granulara, cu o concentratie mare de colina, foarte buna nu numai pentru memorie, pentru functionarea creierului, ci si pentru ficat si intregul organism, controleaza chiar si nivelul de colesterol, ceea ce este foarte important. Lecitina Vitaquell este din soia, eu iau in fiecare zi cate 2 linguri de granule si ma simt foarte bine, retin si invat mult mai repede si rezultatele s-au vazut dupa cateva zile. Daca doriti sa va sustineti organismul, mai ales in perioada examenelor sau cand simtiti ca sunteti slabite, va recomand acest tip de lecitina, Este foarte buna si o gasiti pe farmaciaortomoleculara.ro, iar preturile chiar sunt ok.