albirea dintilor
-
0 0As dori sa imi albesc dintii acasa. Imi poate recomanda cineva un produs profesional???
-
eu mi-am cumparat pe cele de la crest, dar nu le-am folosit.
am fost la denist si mi-am facut acolo o curatire a dintilor de piatra si am avut rezultate f bune
eu nu recomand benzile acestea deoarece contin f multe chimicale daunatoare organismului. mai bine mergeti o data sau de 2 ori pe an la dentist ci cereti o albire a dintilor pe cale profesionala. asta e parerea mea. -
@ angelana
confunzi detartrajul+periajul+/-curatarea cu bicarbonat cu albirea.
detartrajul este un procedeu mecanic, adica indepartezi blocurile de tartru,apoi periajul profesional cu pasta cu granulatie mare(abraziva).
albirea este un procedeu chimic (se aplica substante care contin peroxid de carbamida in diverse concentratii, cele pentru acasa au un % mai mic) -
consulta un stomatolog inainte sa folosesti produse din comert.Eu am vrut sa-mi albesc dintii dar stomatologul meu nu ma lasa deoarece eu am dintii foarte sensibili si subtiri.
Din exterior parea sanatosi dar ei se mancau pe dinauntru.Nu ma dureau dar pe dinauntru se rodeau.Noroc ca m-am dus la un ctr de rutina si i-a reparat
-
Albirea dintilor acasa - http://hespac.com/teethro.htm
Acest mesaj a fost editat de către cristina371: