Palpitatiile

•  
    • 105 mesaje
    10 Sep 2010, 10:18
    0 0
    Uneori simt o durere in piept in zona inimii. Nu stiu ce saracie, caci durerea nu e constanta, uneori ma inteapa alteori ma apasa sau simt pur si simplu ca ma doare. Pana acum nu am avut probleme de gen. Acum 3 ani cred, ca am avut ocazia am rugat o asistenta sa imi faca un EKG caci si atunci am simtit nitel un disconfort. Mi-a spus ca e doar de la oboseala si de la coloana vertebrala. Acum insa durerea e altfel, o simt putin mai tare.
    Sa ma duc iar sa imi faca o electocardiograma si sa imi psuna ca nu am nimic?
    Nu stiu ce saracie.... poate trece dar trebuie si mers la doc, asa-i?

Am vrut sa scriu asta la "sanatate" doar ca acolo nu prea e activa lumea si as vrea niste raspunsuri.

O zi buna
  •  
    • 105 mesaje
    10 Sep 2010, 10:19
    0 0
    poate primesc si aici ceva
  •  
    • 48 mesaje
    10 Sep 2010, 12:53
    0 0
    Astfel de dureri pot proveni de la aciditate, de la tulburari gastrice, etc si ca urmare nu se gaseste nimic la inima. Inima nu se strica asa de usor..
    Exista tratamente homeopate pt. asa ceva. Schimba alimentatia si evita cafeaua, sucurile acide, exces de carne, lapte, oua, proteine. Evita ceapa cruda, rosiile, vinetele caci creeaza aciditate.
  •  
    • 105 mesaje
    10 Sep 2010, 15:07
    0 0
    Scri, multumesc
    Nu beau de fel cafea si apa minerala, sucuri mai beau dar rar.
    Am terminat de curand o cura cu oua de prepelita si nu mai am nici acid. Poate fi si de la statul continuu in sezut si lipsa sportului?
  •  
    • 1 mesaje
    15 Sep 2010, 21:56
    0 0
    Verifica glicemia si calcemia,urmareste cand apar palpitatiile,la efort sau cand intri in repaos.Uneori un stomac incarcat poate presa diafragma si atunci apar palpitatii.Noteaza de cate ori apare durerea ,cat dureaza,tot ce simti si mergi la un medic.Multa sanatate,emma
  •  
    • 105 mesaje
    16 Sep 2010, 11:48
    0 0
    Multumesc Emma. Cate-o data le simt destul de tare si dureaza putin, alteori le simt mai incet dar dureaza...
  •  
    • 189 mesaje
    16 Sep 2010, 13:48
    0 0
    Iti scriu deoarece mama mea a fost asa , avea palpitatii frecvente de la tulburarile de la glanda tiroida. A urmat un tratament naturist si tumoarea s-a absorbit, i-a reglat hormonii si acum este bine , nu mai are probleme cardiace. Pe langa alte sfaturi, mergi si la un endocrinolog. Noi femeile avem frecvent dereglari hormonale. Asa am si eu un fibrom uterin. Acum am tratatment naturist si sper sa se absoarba. Curand merg la control.
    Va doresc sananate tuturor!
  •  
    • 105 mesaje
    16 Sep 2010, 16:17
    0 0
    insanatosire Lin
  •  
    • 86 mesaje
    17 Sep 2010, 08:31
    0 0
    Ildicuta,

ne scrii si noua tratamentul naturist pentru glanda? eu iau de 6 ani tyrozol pentru reglarea tiroidei si as incerca si ceva natural

Multumesc.