Sano K2000 poate fi dat si pe haine?????
-
9 Sep 2010, 15:045 0Buna Evelor.
De foartem ult timp nu am mai trecut pe aici, dar astazi m-am decis sa-mi fac timp neaparat si sa va cer ajutorul. Am o foarte mare problema. PURICI IN CASA. Nu avem animale de companie, stim clar ca ii aducem pe haine de afara unde la noi in jurul blocului, in parcari, este plin de caini, pisici. Sunt si perosane care le hranesc pe aceste animale. Iubesc animalele, dar datorita puricilor stau departe de ele. Si totusi in 5 zile cred ca am omorat vreo 10 purici. Si eu si sotul meu suntem ciuruiti, la mine se mai si inflameaza. Am devenit paranoica. Am senzatie mereu ca merge ceva pe mine, vad peste tot in casa cate ceva care se misca sau sare. Nu mai pot, va rog sa ma crede-ti. Sunt disperata. Si fac curatenie,de le-am luat luciul. Am auzit de Sano K2000, candva am dat si nu am mai avut o perioada. Am sa cumpar si acum sa dau. Ideea este ca vreau sa dau si pe haine in sifonier. |Cum sa procedez? Dau si apoi spal toate hainele?Sunt multe rau. Sau pur si simplu pot sa le imbrac apoi?
Va rog ,ajuta-ti o eva la ananghie.
Va pup si va doresc sa nu aveti niciodata probleme de genul, iar dc a-ti avut ,sa nu mai aveti niciodata.