intarirea imunitatii
-
0 0buna
nu stiu daca a mai fost deschis subiectul asta pana acum; cunoasteti vreun tratament naturist pentru intarirea imunitatii organismului? mai ales pentru o eva slabita de multiple infectii. multumesc frumos -
Mai demult, medicul mi-a prescris 3 remedii pentru stimularea imunitatii (am o anumita sensibilitate la antibiotice, pe care le evit cat pot):
1. Geriforte (tonic fizic si psihic, sub forma de comprimate din plante)
2. Septilin (imunostimulent, sub forma de comprimate din plante)
3. Imunofort (picaturi care contin Echinaceea, Gheara mâtzei, extract de ou de prepelita, propolis)
(La un loc, cu siguranta nu costa mai mult de 300.000 lei.)
Le-am luat in paralel pe toate 3, conform prospectului. Rezultatele au fost bune spre foarte bune.
Sanatate multa!
-
Momentan sunt in acelasi tratament ca si tine, eu incerc schema de tratament:
_Sirop de aloe
_Tinctura de Echinacea
Ambele sunt de la firma Favisan(imi cer scuze, daca nu trebuia sa spun firma)si costa impreuna 100.000 lei, sunt suficiente pt un tratament, daca este cazul se repeta dupa o pauza de 5 zile. -
Eu si sotul meu nu ne-am mai imbolnavit de 3 ani, reteta: nu inchidem niciodata geamul la noi in dormitor (in functie de cat e de frig il mai apropiem un pic). Cred eu ca te 'calestem', dupa cum spuneau bunicii si iti umple camera si plamanii de aer curat.
Si eu am auzit numai lucruri bune despre Echinacea!!Mama este un mare fan, am inteles ca este fff bun si pt copii!!