campanie antifumat: AJUTA-L PE NAE POP!

•  
    tzo
    • 2 mesaje
    8 Sep 2010, 19:05
    0 0
    Ati citit? Ati auzit?

Am citit undeva ca un Nae Pop are nevoie de ajutor. Ma intrebati ce are Nae Pop? Este caz social? este bolnav?A ramas fara casa in urma unui incendiu?

Intr-o anumita masura, Nae Pop e caz social. Nu este neaparat bolnav,dar intr-o zi s-ar putea imbolnavi. Nu stiu daca are casa personala sau nu, dar sigur locuinta lui este afumata fara a lua foc.

Nae Pop este fumatorul din noi, este dependentul de nicotina care vrea sa se lase si care are o sansa sa renunte la tutun. Daca stiti un Nae Pop care are nevoie si vrea ajutor incepe de aici http://naepop.ro .

Un fost Nae Pop

Http://tzoanca.wordpress.com
  •  
    tzo
    • 2 mesaje
    8 Sep 2010, 19:11
    0 0
    Am pus mesajul anterior fiindca am citit despre campanie. Am vrut sa fac mesajul mai putin serios sau dramatic fiindca totusi e forum, nu stirile de la ora 5. Mesajul pe care eu il zic e simplu: am citit despre campanie si am vrut sa incurajez renuntarea la tutun fiindca si eu m-am lasat relativ recent . Recunosc m-am mai ingrasat, dar ma simt exceptional in rest, nu imi mai put hainele, nu mai am gura punga si nu mai ard perdeaua de cate ori stau la o tigara pe geam. Basca am mai multi bani sa ma indop cu fructe, iar pe criza asta...!
  •  
    • 17 mesaje
    9 Sep 2010, 14:25
    0 0
    dramatic sau nu, ai dreptate. fumatul dauneaza grav sanatatii si trebuie sa fim constienti de faptele noastre. Daca ramanem nepasatori nu facem nimic. Pur si simplu trebuie sa fim omul faptelor si nu al vorbelor.
    poate acum nu esti bolnav, dar mai tarziu din cauza tutului sigur pot exista complicatii!!