spirulina pudra
-
7 Sep 2010, 14:440 0tot caut de ceva vreme spirulina pudra, dar nu am gasit. A gasit cineva si unde?
multumesc. -
7 Sep 2010, 20:33Noi folosim toata familia, firma este nemteasca si sunt produse de calitate. Nemtii au investit in tari tropicale si nu este la fel cu cea cultivata in zonele temperate. Formululele sunt create de dr Keywan Grashoff si au mai multe microalge. Despre cercetari puteti citi la www.algae-facts.com 0767756300
Sanatate multa! -
8 Sep 2010, 16:53Poate vi se pare ciudat, dar foloseste la toate. Actioneaza la nivel celular si daca avem celule sanatoase tot organismul este sanatos. www.greengold-imune.webs.com
-
10 Sep 2010, 15:28Pt "matzoanca": daca ai stii cate persoane sunt fericite ca am deschis putin gura si au aflat de acest miracol al naturii , cu cantitati record de substante vitale? Pt mine este important sa afle lumea ca exista produse pe piata care salveaza multe vieti. Oricum fiecare decide singur de unde cumpara si ce cumpara. Am gresit ca am scris pag web, dar altfel nu au cum sa afle ce contin microalgele. scuze.......