scurgere alba din san. posib sarcina?

•  
    • 2 mesaje
    1 Sep 2010, 18:53
    0 0
    buna. am 22 de ani si sunt in spania de doua luni.
    de cand am venit, menstruatia mi a fost anormala, in loc de 5, 6 zile cum eram obisnuita sa am in romania, aici am avut doar 2 zile (in ambele luni la fel).
    apoi am avut niste probleme cu stomacul, am luat tratament, in urma unor controale medicale, a rezultat ca era vorba de intestin.etc. am luat medicamentele prescrise de medici iar acum ma simt bine.
    intre timp sanii mi s au intarit, iar azi am obsv o scurgere alba-transparenta din cel stang.
    mentionez ca am facut acasa 3 teste de sarcina (unul din ele l am facut pe 20 august, iar ultimul pe 27 august- de pe 23, 24 august, nu am mai avut relatii sexuale), plus unul la urgenta (pe 28 august), pentru a mi putea face raza la stomac, toate au iesit negative.
    in concluzie, de ce am sanii asa tari si ce e cu scrurgerea alba?
    ar trebui sa mi fac griji pentru o posibila sarcina? sau e altceva? poate fi si stresul de vina? pentru aceste simptome? sau sunt reactii adverse de la medicamentele luate?
  •  
    • 351 mesaje
    2 Sep 2010, 18:50
    0 0
    cred ca este vorba despre prolactina.....cand faci analizele sa o ceri si pe asta. Eu am avut si am simptomele descrise de tine si mi-au descoperit microadenom hipofizar.
  •  
    • 2 mesaje
    3 Sep 2010, 01:12
    0 0
    scurgerile continua.. din ambii sani. la orice presiune aplicata asupra lor, iese acel lichid. aseara am facut iar un test de sarcina, si... tot negativ.. deci, cauza cresterii sanilor mei in volum si a scurgerii, poate fi ceea ce ai zis tu?
    ce se intampla daca voi fi diagnosticata la fel ca tine?
    p.s. am recitit proscpectele tuturor medicamentelor luate pentru stomac si am gasit ca motilium poate provoca umflaturi ale sanilor si aceste scurgeri. dar, au trecut 6 zile (dupa un tratament de 3 zile). este totusi posibil sa fie o reactie de la el?
  •  
    • 351 mesaje
    3 Sep 2010, 08:26
    0 0
    daca spui ca in prospect scrie ca acel medicament da astfel de reactii e posibil sa fie de la el. Mai asteapta pana se curata organismul tau de acel medicament si vezi ce se mai intampla.
    Prolactina marita determina lactatia falsa la femeile care nu sunt insarcinate si este o boala a hipofizei pt care trebuie sa faci tratament.
  •  
    • 48 mesaje
    3 Sep 2010, 11:12
    1 0
    Oamenii sunt atextrem de naivi si nestiutori si inca cred ca medicamentele chimice üe care le iau fac bine la ceva. Nu fac bine la nimic si numai rau fac.
    Medicamentele chimcie sunt toate otravuri, sunt toxice, scrie chiar pe ele, si au fost facut numai ca sa suprime anumite simptome creeind prin urmare boli noi datorita toxicitatii lor binecunoscute dar ignorate.
    Te "vindeci" de una si dai de ceva si mai grav, mai ales ca boala initiala nu a fost vindecata deloc, ci numai suprimata.

Ti s-a produs in mod evident un dezechilibru hormonal dupa "tratamentul" facut. Numai ca ai grija sa nu-l tratezi si pe asta cu medicamente ca dai pe urma in altceva si mai greu de vindecat.

Apeleaza la homeopatie, ceauri, remedii naturiste , etc si lasa toxinele chimice daca nu vrei sa ajungi si mai rau. Daca cauti in google "forum gratuit de sanatate" sau
    "Acupunctura si homeopatie "
    de dai de 2 forumuri de homeopatie unde poti pune intrebari cu privire la un eventual tratament homeopat care te poate redresa fara sa iti faca rau altundeva.

Succes