Grup virtual de sprijin-depresie,anxieta
-
2 0Incerc aici,poate cineva are mai multe informatii.Am cautat pe net,dar nu am gasit nimic actualizat.Ma simt cam pierduta,iau momentan un tratament,dar mi-e teama sa nu ''cad'' mai tare.M-ar interesa sa discut cu persoane care sunt sau au fost in situatii similare,ca un grup de sprijin.
-
Eu sufar de depresie periodic.Am fost si la psiholog,m a ajutat f mult insa probabil ca pana nu-mi voi rezolva problemele nu ma voi vindeca niciodata.Medicamente nu am luat si nici nu as lua.Am avut o perioada in care eram dependenta de Extraveral,din cauza atacurilor de panica.S-au mai rarit,considerabil chiar.In urma cu cativa ani aveam cateva atacuri pe zi;acum dimineata ma trezesc intotdeauna cu o stare de anxietate,dar care dispare dupa vreo ora.E o lupta grea si odata ce esti predispus risti oricand sa recidivezi.Nu sunt optimista,nu stiu ce mi s ar putea intampla sa mi revin
-
Discutiile nu te vindeca, nici psihologul nu are cum sa te vindece.
Cu atat mai putin tratamentele medicamentoase care mai mult rau fac decat bine. Problema depresiei este o problema la nivel adanc, la nivel sufletesc si se poate rezolva adecvat numaiin doua moduri: cu homeopatie si cu ajutorul lui Dumnezeu. Homeopatia este o arta de vindecare a sufletului si nu lucreaza cu remedii in doze materiale.
Mergi la un medic homeopat care face homeopatie clasica si prescrie numai un remediu. Calea catre Dumnezeu este mai grea pt. ceio mai multi oameni, desi este cea mai usor de accesat. -
Va multumesc pentru raspunsuri.Stiu ca lupta e dificila si ca in mare masura depinde de propria persoana.Stau si ma gandesc si cred ca lipsa unor prieteni si a familiei imi lipseste cel mai mult.Si nu e vorba despre socializare,ci despre confidenta si sprijin.Nu oricine poate si stie sa ofere asta,pentru ca traim intr-o lume in care fiecare e pentru el.
-
„Cine are, i se va mai da; cine n-are, i se va mai lua şi ceea ce are†(Iisus): din punct de vedere al Legii Rezonanţei, această rostire plină de înţelepciune a lui Iisus capătă sens. Prin aceasta, Iisus ne avertizează că, în realitate, noi suntem singurii responsabili pentru lipsurile pe care le avem. Pentru că: - Cu cât gândeşti mai pozitiv şi te simţi mai bine, cu atât eşti mai bine poziţionat în raport cu ceea ce vrei şi vei obţine abundenţă. - Cu cât gândeşti mai mult negativ şi te simţi mai rău, cu atât eşti mai prost poziţionat şi vei obţine eşecul. Ceea ce gândim şi simţim este o oglindă perfectă a devenirii noastre,
http://www.jurnaluldevrancea.ro/special/3892-suntem-ceea-ce-gandim-si-simtim-constientizati-energia-pozitiva.html
Stiind ca iti faci singura rau ar trebui sa-ti cauti cu mai multa atentie lucrurile care iti fac bucurie si sa te concentrezi asupra lor, nu exista oameni care sa nu aiba probleme, zicea cineva ca daca s-ar duce la piata fiecare cu cosul cu necazuri poate si-ar da seama ca ale lui nu sunt asa grave si mai bine si le duce inapoi pe ale sale decat sa faca schimb cu altii. Daca tu consideri ca ai ( si multumesti) o sa primesti in continuare, daca te concentrezi pe ce nu ai o sa ti se ia si ce ai.
E bine sa-ti propui sa inveti ceva nou, eu vreau sa invat macrameul, mai ales cum sa fac bratari cu noduri, poti sa faci lucrusoare care le dai cadou; sunt si multe asociatii care accepta voluntari, sa stii ca aduci bucurie vreunui sufletel mi se pare mare lucru. -
Fii mai pregatita sa daruiesti decat sa primesti, sa daruiesti sprijin iti poate aduce bucurie si te poate face sa te simti utila.
O monstra de gandire pozitiva luata de pe eva si data inapoi (pacat ca nu mai stiu autoarea):
Mostra de gandire pozitiva
Sunt recunoscator :
Sotiei care sforaie toata noaptea,
Pentru ca doarme acasa cu mine si nu cu altcineva !
Fiicei mele adolescente care se plange ca trebuie sa spele vasele,
pentru ca inseamna ca este acasa si nu pe strazi.
Impozitelor pe care le platesc,
Pentru ca inseamna ca sunt angajat.
Murdariei de curatat dupa o petrecere,
Pentru ca inseamna ca am fost inconjurat de prieteni.
Hainelor care sunt putin cam strimte,
Pentru ca inseamna ca am destul de mincare.
Umbrei mele care ma insoteste la munca,
Pentru ca inseamna ca sunt afara la lumina soarelui.
Podelei care trebuie stearsa si ferestrelor care trebuie spalate,
Pentru ca inseamna ca am o locuinta.
Tuturor nemultumirilor la adresa guvernului pe care le aud,
Pentru ca inseamna ca avem libertatea cuvintului.
Locului de parcare pe care il gasesc tocmai la capatul parcarii,
Pentru ca inseamna ca pot sa merg si ca am fost binecuvantat cu un mijloc de transport.
Zgomotului pe care trebuie sa-l suport de la vecini,
Pentru ca inseamna ca pot auzi.
Gramezii de rufe de spalat si calcat,
Pentru ca inseamna ca am haine de imbracat.
Oboselii si durerilor musculare la sfarsitul unei zile,
Pentru ca inseamna ca am fost capabil sa muncesc din greu.
Soneriei care ma trezeste in zorii zilei,
Pentru ca inseamna ca sunt viu.
SI , IN SFARSIT, ... pentru e-mail-uri,
Deoarece inseamna ca am prieteni care se gandesc la mine.
O zi frumoasa... si incercati sa ganditi pozitiv... doar avem atatea daruri... pe care le
uitam din pacate. -
Miro prietenul meu a avut probleme cu anxietatea si atacurile de panica.
A luat Seroxat timp de 6 luni care ii faceau mai mult rau decat bine.....din fericire acum a reusit sa renunte la pastile,se simte foarte bine doar daca se enerveaza ii revine starea de anxietate si il doare stomacul f rau.
Pe el la ajutat f mult masajul,reflexoterapia si iti recomand sa citesti 2 carti care te vor ajuta foarte mult.."Puterea extraordinara a subconstientului tau" si "Practica gandirii pozitive" de Joseph Murphy.
Sunt 2 carti extraordinare pe care le'am citit si eu si mi'au facut mult bine...daca vrei sa mai vb,sa iti dau mai multe detalii imi poti lasa adresa ta de mess si te voi ajuta cu placere..te pup