anexita-tratament eficient

•  
    • 5 mesaje
    26 Oct 2004, 16:26
    0 0
    de mai bine de o luna ma plimb intre mai multi medici (ginecologi, urolog, generalist, endocrinolog)pentru a-mi diagnostica cauza unor dureri puternice in partea dreapta.Dupa ce ipoteza unei apendicite a fost inlaturata, iar analizele de urina nu conforma nici o infectie la acest nivel, se pare ca anexita pare singura explicatie.am efectuat si trei (3!) ecografii, una transvaginala, care confirma prezenta unui chist mic (2cm)pe ovarul drept. medicul mi-a prescris Diane 35 pt reabsorbtia acestuia/Durerile au incetat dupa ce am inceput sa iau Diane, dar exista inca o senzatie de arusra in drepta.
    Ce tratament eficient pt anexita exista?
  •  
    • 361 mesaje
    26 Oct 2004, 18:12
    0 0
    Eu am avut anexita si am facut cateva sedinte cu laser la o clinica privata din Constanta si n-am mai avut probleme de atunci.
  •  
    • 5 mesaje
    26 Oct 2004, 18:57
    0 0
    tania, am citit mesajul tau si in corespondenta mai veche a forumului.
    Fiind sin Bucuresti, am cautat deja pe Net si am si descoperit clinici care fac astfel de tratamente laser, o sa incerc si eu
    Care era la tine frecventa durerilor, strict in zilele de ciclu sau pe toata durata ciclului? aveai si senzatie de durere(contractie a zonei pelviene) in timpul urinarii? ma tem ca la mine durerile s-au suprapus si peste cele ale unui chist...