produse Bio
-
27 Aug 2010, 12:590 0Buna fetelor,ati auzit cu toate de produse Bio, nu?.Daca nu va spun pe scurt ce
ce înseamnă PRODUS BIO?
1. Ingredientele acestor produse sunt crescute fără a fi folosite pesticide, fertilizatori sintetici,
fără organisme modificate genetic sau radiaţii ionice.
2. Programele şi organizaţiile mondiale definesc termenul BIO/organic/ ecologic în felul următor:
“ Produsele bio/organice sunt produse prin agricultura bio/organică/ecologică de fermieri, care
folosesc resurse naturale şi conservanţi obţinuţi din natură pentru a furniza calitatea produselor
pentru generaţiile ce vor urma. “
3. ÃŽnainte de a fi denumit şi etichetat ca fiind organic, un produs trebuie să fie certificat de
organizaţiile europene de certificare, acreditate în lume pentru a garanta standardele.
La inceput am fost sceptica, a gandit ca noi toti, ca au mai scos ceva, cu care sa ne mai ia bani,dar sa stiti ca nu este asa, eu am facut prima comanda, si cand am folosit pentru prima data produsele Life Care, am fost foarte multumita, de calitatea lor, sunt in ambalaje, cu, cantitati mari, foarte consistente(nu sunt apa chiora), si sunt foarte bune, daca doriti sa faceti o comanda personala si sa va inscrieti ca reprezentanti, nu mai spun ca veti primi cadouri si catalogul, care arata atat de profesional sau poate vreti sa faceti propria afacere, nu aveti nimic de pierdut, cu Life Care, aveti numai de castigat.Produsele sunt de foarte buna calitate si zic eu chiar accesibile.Pentru inscrieri sau informati, va rog contactati-ma, Cristina, este numele meu, si momentan dau doar adresa de email: naturalsisanatos@gmail.com. Sau pe blogul meu http://crisa24.bule.ro/ Va astept.Pup.