probleme cu urechea

•  
    • 122 mesaje
    25 Aug 2010, 13:10
    0 0
    Buna.
    De cateva luni, in jur de 4-5, mama mea tot simte un sunet in una dintre urechi...parca ar fluiera ceva.
    Dop nu are, urechea este chiar foarte curata. A incercat si cu picaturi, dar tot degeaba...
  •  
    • 48 mesaje
    26 Aug 2010, 16:44
    0 0
    Aceasta afectiune se numeste tinnitus si este una din bolile secolului 20-21. Boala aceasta apare in urma depunerii de substante nedorite in canalele si partile fine din urechea interioara (ca urmare la alimentatiei gresita si a noxelor de peste tot - E-uri, medicamente, etc) si este o boala f. greu de vindecat.

Cei mai multi sufera decenii intregi pana la sfarsitul vietii,
    Medicina clasica nu o poate vindeca absolut deloc si toate tratamentele date sunt inutile si des si daunatoare.

Pana si cu fitoterapie, acupunctura sau homeopatie este greu vindecabila. Cu acestea 2 din urma rata de vindecare e mai mica de 5-10%.

Insa se poate incerca homeopatia sau acupunctura la un medic bun care ofera sansele cela mai bune de vindecare, mai ales in stadiul incipient.
  •  
    • 735 mesaje
    26 Aug 2010, 20:27
    0 0
    Inainte de a cataloga acest tinnitus ca fiind cauzat de diverse "depuneri" la nivelul diverselor structuri componente ale urechii interne, te sfatuiesc sa consulti un neurolog care iti va recomanda tomografie craniana sau RMN care sa excluda cauze concrete. Doar daca acestea nu evidentiaza leziuni si tratamentul recomandat de neurolog sunt ineficiente, te sfatuiesc sa apelezi(eventual) la homeopat sau "acupuncturist". Cere minim 2 pareri calificate.
  •  
    • 48 mesaje
    27 Aug 2010, 17:42
    0 0
    Da,si acel neurolog te va ajuta tot atat de mult cum te va ajuta daca pui o furnica pe ureche cand e luna plina.

Insa cu siguranta ca toate analizele - inutile dar nu gratuite - pe care le vei face vor ajuta buzunarul acelui neurolog sau a clinicilor
    care le fac.
    In medicina se recunoaste ca nu se stie cauza acestei afectiuni, si ca urmare este absurd sa se stie un tratament.

Tratamente exista, dar numai bine nu fac.

SI de fapt nu se stie cauz la cele mai multe boli in medicina.

Asa ca ti se va trata nu cauza ci numai simptomele si asta cu medicamente toxice.
    Asta practica zilnica a medicinii "moderne", similara cu cea de acum 200-300 de ani cand se dadea mercur cu lingurita la aproape orice afetiune.

Spre bucuria organelor.

De aceea in medicina la multe de boli li se pune des prefixul "idiopatic" sau postfixul "esential" (adica de cauza necunoscuta).

Pana si la hipertensiune, boala secolului nu i se cunoaste inca cauza. De aceea se numeste "esentiala", un cuvant care suna elevat, dar este mai gol
    decat o mingie de fotbal.

Idiopathic Thrombocytopenic Purpura (ITP)
    Idiopathic Hypersomnia
    Adolescent Idiopathic Scoliosis:
    Juvenile Idiopathic Arthritis
    Idiopathic Short Stature
    Idiopathic Thrombocytopenic Purpura (ITP)
    Thrombocytopenia is the medical term for a low platelet count. Idiopathic means unknown cause.
    Idiopathic Intracranial Hypertension
    Idiopathic Hypereosinophilic Syndrome
    idiopathic pulmonary fibrosis (IPF)
    Oedema (Idiopathic)
    Idiopathic Hirsutism
    Idiopathic Epilepsy
    Idiopathic neuropathy
    etc
    etc
  •  
    • 140 mesaje
    27 Aug 2010, 21:27
    0 2
    Adriana,eu cunosc o reteta de la un medic naturist exceptional cu care poate trece tinitusul.
    Se fac FULMIGATII CU CEAI DE FENICUL(se pun2lingurite de ceai la 2 cani de apa si se fierbe.Aburii de la ceai trebuie sa intre in ambele urechi(30 min la o ureche,30 la cealalta) se pune un tolcer pe gura vasului si aburii sa intre prin el in ureche(trebuie sa faca cateva saptamani aceste FULMIGATII.Ceaiul se gaseste la Plafar,sau farmacii naturiste costa 2.50.
    Se fac picaturi din Tinctura de propolis(2 lingurite),LAPTISOR DE MATCA LA FIOLE(5 picaturi) si o lingurita de miere poliflora.Se amesteca bine si se pun 3-4 piocaturi intr-o ureche,apoi in cealalta(sau doar in cea cu care are probleme).Va simti rezultatul cam dupa o saptamana.E garantata reteta.Sa ma anunti cum e mama ta dupa ce incepe sa faca ce ti-am zis.
  •  
    • 122 mesaje
    28 Aug 2010, 10:44
    0 0
    Multumesc foarte mult pentru reteta.
    Aceste fulmigatii de care ori pe zi trebuie facute? Si in ambele urechi? Nu doar in cea cu probleme?
  •  
    • 140 mesaje
    28 Aug 2010, 16:40
    0 0
    Se fac odata pe zi(de preferat seara).Poate sa faca doar la urechea cu probleme.Nu e neaparata nevoie sa faca la ambele.Dar nu are ce sa-i faca rau daca trateaza ambele urechi.Astept sa-mi scrii pe privat rezultatul!
    Multa sanatate mamei tale!Amestecul acela sa il faca intr-un paharel micut din sticla(daca il face in cel din portelan,se poate oxida.)si sa stea undeva la racoare si intuneric,intr-un dulapior.Se pune in ureche cu pipeta sau cu seringa micuta fara ac.La Fiolele din laptisorul de matca ai nevoie de o seringa cu ac,ca sa scoti din sticluta.Tot la farmaciile naturiste gasesti.Nu e scump.Si face minuni.
  •  
    • 122 mesaje
    28 Aug 2010, 18:06
    1 0
    Da, asa o sa facem. Multumesc inca o data.
    Am sa iti spun rezultatul.
  •  
    • 1 mesaje
    3 Sep 2010, 18:54
    0 0
    ati incercat tratamentul? Sunt curioasa daca a dat rezultate.
    Si eu am aceasi problema, am un sunet in ureche iar medicii sunt reticenti in a fixa un diagnostic....am primit tratamente cu betaserc si tanakan. Mi s-a mai ameliorat sunetul dar nu a trecut definitiv
  •  
    • 1336 mesaje
    6 Sep 2010, 10:55
    0 0
    Cromana,PROPOLISUL si LAPTISORUL de Matca sunt miraculoase.Nu stiu daca ai incercat "reteta"data de Ada,dar da rezultate extraordinare.Incearca!ce ai de pierdut?Ceaiul de Fenicul e extraordinar de eficient in aceste probleme! Multa sanatate.
    Fereste-te de locurile zgomotoase(gen discoteca),muzica ascultata la casti nu afce bine deloc,curentul iarasi cauzeaza probleme.Un RMN ai facut cumva?