Lesin in somn

•  
    • 134 mesaje
    24 Aug 2010, 01:51
    0 0
    Scuze ca apar iar cu o problema...zilele trecute fratele meu a adormit cu putin inainte sa plece la munca.Deoarece se facuse ora la care trebuia sa plece,m-am gandit sa il trezesc.Am tot tras de el cateva minute,ba chiar am ridicat tonul,l-am zgaltait si nimic.L-am udat cu apa si degeaba.Apoi a venit tatal meu si i-a dat o palma si el abia a deschis ochii zicand ca nu stie cand l-a furat somnul.E posibil ca un om sa lesine in somn?Astept pareri.Multumesc!
  •  
    • 735 mesaje
    24 Aug 2010, 13:51
    0 0
    Eu cred ca era mort de oboseala. Daca se mai repeta, sa consulte totusi un neurolog.
  •  
    • 134 mesaje
    24 Aug 2010, 21:18
    0 0
    Deci sa inteleg ca e posibil sa lesine in somn?Si-a facut deja programare dar este abia peste 2 saptamani.
  •  
    • 4411 mesaje
    25 Aug 2010, 01:18
    0 0
    Probabil ca este extenuat si oboseala isi spune cuvantul.Eu am patit altceva in urma cu niste ani.chiar de cateva ori.In timpul somnului eram constienta de tot ce este in jurul meu,practic eram treaza ,insa nu puteam fizic,sa deschid ochii sau sa vorbesc.M-am speriat groaznic atunci,n-am mers la doctor insa am fost mai atenta cu programul meu de munca si mi-am revenit,n am mai patit de atunci.

Nu cred sa fi lesinat ci mai degraba era intr-o stare profunda de somn
  •  
    • 3036 mesaje
    25 Aug 2010, 07:19
    0 0
    daca are si serviciu, si prietena, se explica.

sotul meu dormea bustean in autobuz, in drum spre serviciu, pe vremea cand nu eram casatoriti. si el era rupt de oboseala...
  •  
    • 48 mesaje
    26 Aug 2010, 16:23
    0 0
    Fratele a facut cumva vreo anestezie in ultimul timp ?
  •  
    • 134 mesaje
    26 Aug 2010, 23:29
    0 0
    Nu a facut nici o anestezie.Nu imi amintesc sa fi avut vreodata vreo operatie
    In fine,cert e ca da...munceste destul de mult insa a fost mereu rezistent si la el nu se punea problema de lesinuri sau macar ameteli.Insa acum nu stiu ce s-a intamplat.
  •  
    • 48 mesaje
    27 Aug 2010, 15:18
    0 0
    La medic iti pierzi insa timpul, in afara daca mergi la un medic homeopat sau la un tip de medicina energetica caci medicina alopata este absolut neputincioasa la astfel de probleme subtile. Acesta reactie poate fi numai un simptom trecator cauzata de oboseala
    si nu este nici un semn de ingrijorare atata vreme cat nu se repeta regulat.