Intrerupere de contraceptive - help
-
26 Oct 2004, 00:030 0Ok, buna Evelor.
Am o mica mare problema: iau contraceptive de 8 luni(Mercilon- 21 de zile da/ 7 zile pauza=pentru menstruatie)... luna asta am facut pauza si vreau sa stiu cand ar trebui sa-mi vina ciclul : la 21 de zile de la ziua in care trebuia sa iau o portie noua de pastile sau la 30 de zile de la inceputul ultimei menstruatii, cum imi venea inainte sa iau contraceptive. -
26 Oct 2004, 01:35Depinde foarte mult de organism ; mie personal imi vine exact in aceiasi zi ca atunci cand luam contraceptivele ( Diane 35 ) ! Dar nu cred ca este o regula !
-
26 Oct 2004, 17:47ciclul apare in a 4-5 zi de la intreruperea pastilelor. folia urmatoare se incepe in a 8 zi de la terminarea foliei anterioare.
-
26 Oct 2004, 19:33Multumesc pt raspuns. Avand in vedere ca este prima oara cand iau contraceptive, ar fi normal sa imi intarzie? Pt. ca am simptome(durere difuza de ovare, sani ingreunati) de aproape o saptamana si nu mi-a venit ciclul.Ultima menstruatie a inceput pe 25 septembrie.
-
26 Oct 2004, 19:34Multumesc pt raspuns. Avand in vedere ca este prima oara cand iau contraceptive, ar fi normal sa imi intarzie? Pt. ca am simptome(durere difuza de ovare, sani ingreunati) de aproape o saptamana si nu mi-a venit ciclul.Ultima menstruatie a inceput pe 25 septembrie.
-
26 Oct 2004, 19:35Multumesc pt raspuns. Avand in vedere ca este prima oara cand iau contraceptive, ar fi normal sa imi intarzie? Pt. ca am simptome(durere difuza de ovare, sani ingreunati) de aproape o saptamana si nu mi-a venit ciclul.Ultima menstruatie a inceput pe 25 septembrie.
-
27 Oct 2004, 15:51Se poate deregla organismul ! Dar sper ca ai avut grija ! Pentru siguranta ia un test de sarcina ( cca 50 000 lei ) !