Extract din mladite de zmeur

•  
    • 21 mesaje
    20 Aug 2010, 15:57
    0 0
    Buna tuturor!Mi-am cumparat extraxt din mladite de zmeur intrucat la mine sindromul premestrual e destul de suparator, ba mai am si un chist ovarian. Ma gandesc ca fiind ceva natural nu are ce rau sa imi faca. As vrea sa va intreb daca ati folosit si mai ales daca ati urmat tratamentul si in perioada menstruatiei ca am auzit tot felul de variante, care de care mai sf.Va multumesc!
  •  
    • 1336 mesaje
    20 Aug 2010, 21:39
    0 0
    Da,eu l-am urmat si e fosrte eficient.Trebuie sa urmezi tratamentul cam vreo 3-4 luni.Dar merita!pentru probleme mai grave se face tratamentul si 6 luni.fa-ti analizele dupa 3 luni de tratament.I-am mai spus si la o prietena sa ia extractul din mladite de zmeur si se pare ca problema de sanatate i s-a rezolvat.Avea dureri f mari la menstruatie si o tinea destul de mult 7-10 zile.Si apropape 2 saptamani .Dar cu acest extract,e ok.E intr-adevar exceptional.Te-ai consultat cu vreun medic naturist?
  •  
    • 21 mesaje
    21 Aug 2010, 16:07
    0 0
    Nu am consultat niciun medic....am tot auzit ca sunt foarte bune filolele astea si mi-am luat si eu(fiind ceva natural, am zis ca nu are ce sa imi faca rau). Te rog sa imi spui daca ai luat fiolele si in timpul menstruatiei. MUltumesc de raspuns. Tu cand ai facut tratamentul te-ai dus la un medic homeopat?
  •  
    • 188 mesaje
    9 Sep 2010, 10:28
    0 0
    Am descoperit de curand, printr-o prietena, site-ul obc.ro. Este un magazin on-line de produse bio si naturale, preturi de depozit. Livrarea este gratuita iar comanda ajunge repede in toata tara.
  •  
    • 1336 mesaje
    9 Sep 2010, 10:46
    0 0
    Beatrice,da,sub indrumarea unui medic homeopat am scapat rapid de problema.Doresti sa discuti cu dansul?Iti pot da pe privat id-ul lui.E foarte amabil si te va ajuta .Nu strica sa discuti cu el,sa afli o parere.Mai ales ca nu te costa nimic.