despre nasteri si medici

•  
    • 725 mesaje
    25 Oct 2004, 17:36
    0 0
    Fetelor,

Cum este posibil sa te programeze la cezariana si sa te internezi bine merci.
    Sa-ti rupa intentionat apa, ca mai apoi sa te anime cu eterna zicala:"acum lupta sa-l nasti, ca sa nu bag forcepsul"?????!!!!!!
    Cum e posibil!!!!!!!!!!!!!!!
  •  
    • 218 mesaje
    25 Oct 2004, 18:28
    0 0
    Fa-ma sa inteleg: au confundat cezariana cu o nastere normala?

Spune-ne cine a facut asta si unde s-a petrecut, ca sa ne pazim!!!

Tu si bebele sunteti bine acum???
  •  
    • 725 mesaje
    25 Oct 2004, 19:32
    0 0
    Nu-s eu in cazul de fata, o prietena din Sibiu.
    Dar revin maine cu detalii,inca nu-s foarte lamurita, sotul ei asta a spus.
  •  
    • 1377 mesaje
    25 Oct 2004, 20:31
    0 0
    oh!!!
    sper ca sunt bine si mama si copilul!!
  •  
    • 215 mesaje
    27 Oct 2004, 13:48
    0 0
    Din pacate asta se intampla destul de des din cate am auzit, din cauza ca inca mai exista " criminali", ca medici nu pot sa-i numesc, care si-au ales aceasta meserie avand in vedere in primul rand multumirea financiara si nu cea sufleteasca si profesionala. Au uitat sa fie OAMENI!!! Este revoltator!!

Sper ca mama si BB sunt OK!
    Pacat ca o asemenea intamplare sa iti umbreasca fericirea momentului in care devii MAMA!
  •  
    • 725 mesaje
    27 Oct 2004, 19:05
    0 0
    Fetelor,

Situatia sta cam asa: au internat-o pt. niste analize, medicul era de garda, femeia abia intrase in luna a 9-a. I-a rupt apa, ca tot era de garda si a lasat-o sa se chinuie singura cu dilatare de cativa cm.
    Se pare ca asta e o practica in Sibiu, unde, mi-a zis prietena mea a murit dej o femeie, mama a unui copil datorita acestei practici.
    Prefera sa mearga la Cisnadie sa nasca, dar acolo nu se asigura interventii daca exista complicatii, si daca ai ghinionul sa fie asa, te trImit inapoi la SB, unde nu se mai uita nimeni la tine, intelegeti de ce.
    ABSURD! ABSURD!
  •  
    • 218 mesaje
    28 Oct 2004, 11:42
    0 0

Prietena ta si BB cum se simt????

Asemenea nemernici n-ar trebui sa profeseze!!!
  •  
    • 725 mesaje
    28 Oct 2004, 12:56
    0 0
    Sunt bine. Ma rog, prietena mea zice ca ea era cam sfarsita, dar mi se pare totusi cat de cat normalpt. o femeie nascuta de o zi.
    Hai sa zicem ca au avut noroc.
    Doar ca prietena mea care tre sa-si ia inima in dinti sa conceapa un bebe, dupa ce a vazut i-a cam pierit curajul.
  •  
    • 20 mesaje
    2 Nov 2004, 23:34
    0 0
    VREAU SA VA MAI SPUN CE I S-A INTAMPLAT SI PRIETENEI MELE, REFERITOR LA MEDICI...cunoastem amandoua o doctoritza ginecolog care mi s-a parut foarte de treaba si profesionista in ceea ce face..si deasemenea, sufletista..ei uite ca s-a dovedit a fi o excroaca!.Prietena mea s-a programat la cabinet pentru un avort prin absorbtzie..a platit pentru asta(ca de aia s-a si dus la cabinet particular, ca numai acolo se face prin absorbtie), dar a luat tzeapa, si una dureroasa, pt ca i-a facut prin chirotaj..crezand ca daca a adormit-o ea nu simte nimik..dar ea a ramas perfect lucida..a durat 2 ore si ceva..si a iesit si cu complicatzii a facut hemoragie foarte mare..a invenitzit-o la ambele maini cautandu-i vena...si a durut-o infernal!..nu mai zic ca inca 2 saptamani dupa avort a angerat incontinuu...ce se poate face in asemenea cazuri? cand medicii sunt instare de asha ceva numai pentru cateva sute de mii in plus? mi se pare revoltator!...mi-e frica sa nu patzesc vre-o situatzie asemanatoare!..parca nimik nu mai e sigur in lumea asta!
  •  
    • 725 mesaje
    3 Nov 2004, 20:09
    0 0
    sincer, nu ma mai mira nimic.
  •  
    • 1105 mesaje
    4 Nov 2004, 11:53
    0 0
    Fetelor, hai sa va spun ceva...Cezariana nu se face oricum, oricind. TREBUIE SA EXISTE O INDICATIE CERTA PENTRU OPERATIE.Pe aceasta baza, unii medici, "intind cureaua"si nu prea le fac.Si la noi, centru universitar, a murit acum 3 sapt. o mamica pt. ca nu i-au facut operatie....Groaznic!!!
    Deci, ce va sfatuiesc eu, care am nascut de doua ori prin operatie cezariana!!Incercati sa nasteti normal, o cezariana nu reprezinta o "solutie mai buna", deloc!!Este o incizie pe uter.Care RAMINE ACOLO!!Acum ,ca la o nastere normala, te "taie"dincolo, este alta poveste. Oricum, dupa o nastere nu ramii netaiata undeva, asta e clar!!
    Se poate face si cezariana la cerere, dar trebuie sa cunoasteti un medic bine, sa aveti incredere in el...
    Pentru medici este mult mai "scump"sa faca operatie, costurile sunt mult mai mari, recuperarea de dupa nastere necesita medicamente, o ingrijire speciala..DE ACEEA EI NU PREA VOR SA FACA!!
    Deci, alegeti-va cu grija medicul cu care veti naste, indiferent cum va fi nasterea..vorbiti cu paciente care au nascut cu medicul respectiv..Asta e!!!