O parere medicala (avizata) as dori
-
0 0Buna seara.
Sotul meu a fost operat acum 2 ani la prostata. A fost in Italia, la Milano pt a face operatia. I s-a extirpat o parte a prostatei (nu era cancer) iar medicii de acolo au spus ca in urma acestei operatii va deveni infertil.
Actul sexual nu a avut de suferit. S.perma are, ca si inainte. Medicul de familie din Romania este de parere ca ar putea sa fie fertil.
Ce stiti despre acest lucru?
Ati mai auzit asemenea cazuri?
Stiu ca exista s.permograma, insa sotul meu (fiind o persoana f. cunoscuta in acest oras) nu ar vrea sa o faca.
Ar fi totusi important de stiut daca mai este sau nu fertil. Ce ma sfatuiti sa fac?
Multumesc. O seara placuta. -
Inainte de toate, eu intr-adevar nu pot oferi in acest domeniu o parere avizata.
Dar te rog, fara suparare, reciteste ce ai scris:
postat de: ina_t la data: 2010-08-13 19:12
............
Stiu ca exista s.permograma, insa sotul meu (fiind o persoana f. cunoscuta in acest oras) nu ar vrea sa o faca.
Ar fi totusi important de stiut daca mai este sau nu fertil. Ce ma sfatuiti sa fac?
Multumesc. O seara placuta.
Pai cine ar putea sa iti zica asa ceva pe un forum? Mama Omida?

Nici cel mai grozav medic din lume nu ar putea sa iti zica asa ceva, pe net, fara niste analize, fara spermograma etc etc. Nu-i aiurea?
E cunoscut in oras? Si ii e jena?
In primul rand nu stiu cine ar putea vorbi, ar trebui sa existe confidentialitate.
Ma rog.
Asa cum v-ati dus tocmai in Italia pt operatie, tot asa ar trebui sa mergeti in ALT oras, din Ro sau alta tara, unde sotul nu este "atat de cunoscut" si eventual la o clinica privata de bun renume etico-medical. Si gata!
Atffel, sa stii, nici chiar pe eva.ro, nu sare chiar asa lumea sa ghiceasca cu ghiocul

Poate n-ai sa crezi, dar asta este cel mai bun sfat care ti se poate da. -
Da, in ceea ce priveste analiza, da.
Ma gandeam ca poate cineva a cunoscut sau trait o situatie asemanatoare.
Nu inteleg de ce, dupa acea operatie, ar fi putut deveni infertil....
Eu nu am fost cu sotul cand s-a operat, iar el nu a inteles toate explicatiile medicului italian pentru ca nu vorbeste f bine limba.