greturi
-
12 Aug 2010, 01:330 0Buna.
De cateva zile am inceput sa iau pastilele Suntonic si Revalid si azi am inceput sa am greturi...si nici nu mai suport orice miros ca mi se face greata.
Sa fie de la pastile? Nu as crede pentru ca am mai luat vitamine... -
13 Aug 2010, 15:52Mie Revalidul mi-a dat greata - rau de tot. Am renuntat, ca n-am vrut sa-mi distrug aiurea ficatul...
-
26 Aug 2010, 16:26Pai cand luam pastile si primim simptome acestea provin in mod evident de la pastile. Nu exista medicamente chimice fara efecte secundare.
-
26 Aug 2010, 20:31Revalid am luat acum vreo 10 ani. Imi provoca greata. Incearca sa le administrezi DUPA ce manaci. Daca persista, intrerupe-le.
-
28 Aug 2010, 14:46am dat un search pe google si am vazut si eu ce este Revalid..sunt mai in urma asa
fetelor, incercati sa nu mai luati toate prostiile astea, ca mai devreme sau mai tarziu va afecteaza. Incercati sa mancati sanatos, vitaminele sa le luati din legume si fructe (sucuri de fructe facute acasa la storcator) si aplicati masti naturale.. nu stiu daca zic bine, revalidul este pt caderea parului si pt unghii... de ce nu incercati (pt unghii) uleiul de masline. Il incalziti putin si frectai unghiile timp de 20 de minute, puteti pune si un pic de zeama de lamaie.. -
28 Aug 2010, 15:12Eu iau Revalid pt ca asa mi-a spus medicul, nu le iau de capul meu.
Si am observat ca de fapt, de la Suntonic aveam greturi nu de la Revalid, dar acum le iau dupa ce mananc si vad ca deocamdata nu mai imi provoaca greata.