menstruatie

•  
    • 2 mesaje
    8 Aug 2010, 20:02
    0 0
    Am 14 ani si ciclul de 1 an(neregulat). In intai trebuia sa imi vina si inca nu a venit. Nu am facut nimic"special". Mi-a mai intarziat,chiar si 2 saptamani,dar trebuie sa merg la mare si nu mai am rabdare.Ma dureau foarte tare sani acum 5-6 zile dar acum nu mai dor asa tare,aproape deloc.Ma dor ovarele(cand unul, cand celalalt) dar degeaba. Secretia aceea alba care o am mereu intre menstruatii nu inceteaza sa apara. Trebuie sa imi vina?Dar mi se pare ciudata partea cu sanii. Asprina e buna sa vina mai repede? Dar cola?
  •  
    • 65 mesaje
    8 Aug 2010, 21:03
    0 0
    E normal sa nu fie regulata inca. Va mai dura putina vreme pana sa se regleze. Stai linistita caci timpul le va rezolva pe toate.
    Nu cred ca are vreo legatura aspirina sau cola si oricum, cel mai bine e sa lasi sa-si urmeze cursul firesc.
    Iti doresc numai bine.
  •  
    • 48 mesaje
    26 Aug 2010, 16:35
    0 0
    Ciclul acesta nu se regleaza de la sine, nu este normal si nici sanatos.
    Ar trebui sa mergi la un medic homeopat caci exista remedii homeopate care il pot regla f. usor si de durata.
    Medicina clasica nu stie sa prescrie decat hormoni cu efecte imprevizibile si nesanatoase la astfel de probleme.

Ciclul dereglat aduce o gramada de probleme pt. fete si femei caci organismul feminin se detoxifiaza cu ajutorul lui. Daca te intereseaza si-mi spui in ce oras locuiesti iti pot recomanda un medic bun.
  •  
    • 231 mesaje
    26 Aug 2010, 16:58
    0 0
    subscriu la parerea annei..
    las-o in pace ca vine ea pana la urma
    si nu te ingrjora. ar putea sa te doara si din alte motive- tot hormonale dar fara legatura neap cu ciclul- dar tot asa, chestii care se rezolva de la sine intr-un timp mai lung sau mai scurt. nici nu te gandi sa bagi hormoni in tine aiurea pt asa ceva, cu aspirina habar n-am. iar de cola...hm...nu cred in niciun caz ca provoaca ciclul dar daca se nimereste sa iti vina si sa bei cola e nasol, din pr experienta, te va agita si o sa ti se para ca te doare burta si mai rau.
  •  
    • 735 mesaje
    26 Aug 2010, 20:20
    0 0
    @ssomeone
    NU lua sub nicio forma aspirina!!! Esti copil si riscul de reactii adverse este foarte crescut!!!
  •  
    • 32 mesaje
    26 Nov 2010, 16:50
    0 0
    ssomeone said:
    Am 14 ani si ciclul de 1 an(neregulat). In intai trebuia sa imi vina si inca nu a venit. Nu am facut nimic"special". Mi-a mai intarziat,chiar si 2 saptamani,dar trebuie sa merg la mare si nu mai am rabdare.Ma dureau foarte tare sani acum 5-6 zile dar acum nu mai dor asa tare,aproape deloc.Ma dor ovarele(cand unul, cand celalalt) dar degeaba. Secretia aceea alba care o am mereu intre menstruatii nu inceteaza sa apara. Trebuie sa imi vina?Dar mi se pare ciudata partea cu sanii. Asprina e buna sa vina mai repede? Dar cola?

Lady ANION - absorbante igienice cu ioni negativi (anioni) sunt singurele care previn infectiile si bolile genitale. Banda cu ioni negativi incorporata in absorbante distruge bacteriile care se produc in tipul perioadelor critice, eliminand mirosurile neplacute si posibilitatea producerii infectiilor. Acolo unde infectiile sau bolile sunt deja prezente, Lady Anion au actiune terapeutica - reduc/inlatura durerile, accelereaza procesul de vindecare. Banda contine mineral natural numit turmalin care in timpul utilizarii genereaza anioni ce neutralizeaza bacteriile si virusii cu incarcatura pozitiva, fara sa provoace reactii adverse. La generarea anionilor cu densitate inalta se elimina Oxigen Iionizat care • neutralizeaza flora anaeroba; • activeaza lucrul fermentilor; • inlatura inflamatiile; • normalizeaza echilibrul acido-bazic.
    Datorita acestor efecte deosebit de benefice absorbantele Lady ANION contribuie la:
    - ameliorarea starii generale de sanatate a organismului,
    - sporirea imunitatii, imbunatatirea schimbului de substante,
    - imbunatatirea activitatii sistemului endocrin.
          Lady ANION sunt compuse din 8 straturi realizate din materiale de cea mai buna calitate, create special pentru acest tip de produs si NU sunt materiale "adaptate" sau reciclate.
    Absorbantele terapeutice Lady Anion ajuta la prevenirea:
    -Inflamatiilor si dermatitelor
    -Infectiilor cu toate tipurile de bacterii
    -Candidozelor, mancarimilor si arsurilor vaginale (si cele din timpul menopauzei)
    -Infectarea trompelor uterine
    -Scurgerilor vaginale excesive
    -Dismenoree
    -Durerilor de cap din perioada ciclului menstrual.

Cu fiecare pachet este distribuit si un Self Tester - pentru verificarea starii de sanatate.  Este un instrument simplu si eficient prin care iti vei putea  determina singura starea de sanatate la nivelul aparatului ginecologic. Vei afla in cateva secunde daca trebuie sa mergi urgent la doctor sau daca esti sanatoasa.

Avem urmatoarele tipuri de pachete:

• pentru  folosire zilnica – 30 de buc.;

• pentru ciclu normal – 10 buc.,

• pentru ciclu abundent  - 8 buc.,

• pentru tanga – 20 buc.

Alte informatii puteti obtine de la loapersonal@yahoo.com sau  0768.05.68.69 ANCA