mancarimi vaginale:((((
-
0 2buna........am si eu o problema destul de grava pot spune si va rog sa ma ajutati...
( de cateva zile am niste mancarimi groaznice in zona intima...si nush cum sa fac sa scap de ele .... la medic nu ma pot duce pt ca peste cateva zile plec in italia si nush ce sa fac sa scap cu ele.......
((( va rog ajuati ma snt disperata niki noaptea nu dorm din cauza lor....:*:*:*:*:*:* -
frederica,nu stiu daca vei citi,vreau sa spun ca si eu am avut aceasta ciuperca foarte mult timp,am fost la medici am facut o gramada de tratamente se ameliora pentru un timp si revenea.Dar acum am scapat de ea si nu a mai reaparut si sti cum?dimineata si seara ma spalam cu apa calduta si bicarbonat de sodiu FARA SAPUN,atentie nu mai folosi sapunul,stiu cum e sa ai aceasta ciuperca,incearca, eu am scapat de ea si acum ma spal cu gel de dus de la avon.
-
n-are a face, poti folosi ovulele chiar si in timpul menstuatiei.
doar ca nu mai poti folosi OB-uri - dar asta este un dezavantaj prea mic, avand in vedere ca e musai sa scapi de simptome cat mai repede (tratamentul il vei continua si in Italia, sper ca nu te incurca prea tare)
ai grija, candidoza poate recidiva si se poate croniciza. neaparat sa duci tratamentul pana la capat.
canicula poate fi un factor favorizant pentru aparitia candidozei, asa ca incearca sa te expui cat mai putin la caldura.
igiena locala trebuie sa fie perfecta, cred ca nu e cazul sa detaliez aspectul asta...
incearca sa te alcalinizezi, evitand cofeina, grasimile, condimentele - in schimb, consuma alimente cu efect alcalinizant (cauta pe net "alimentatia alcalina"). -
ai candidoza daca:
- ai mancarimi in zona vaginului si labiilor mici
- ai usturimi cand urinezi (mai intense daca tocmai te-ai spalat cu sapun)
- ai o scurgere alb-galbuie, granuloasa, depistabila chiar si atunci cand este amestecata cu sangele menstrual
eu fac candidoza cam in fiecare vara. de obicei, dupa o zi petrecuta afara, in plina canicula, fara posibilitatea de a ma racori cumva. acumulez caldura, imi creste aciditatea corporala si hop, fac imediat candidoza, pentru ca aciditatea ii prieste candidei si incepe sa se inmulteasca excesiv (candida se afla in flora vaginala normala, si este tinuta sub control de sistemul imunitar, atata vreme cat Ph-ul este unul normal) -
frederica,sincer iti spun ca foarte multi ani am avut aceasta ciuperca blestemata,a fost un chin pentru mine ,asta o stiu si cele care au aceasta problema,vreau sa spun ca mai ales inainte cu o saptamina pina la venirea ciclului era groznic nu pot descrie prin ce chinuri am trecut,aveam o mincarime ca de multe ori singeram.Dar dupa toate tratamentele (am folosit toate tratamentele mai sus mentionate si nimic doar pentru un timp)am folosit bicarbonatul de sodiu si credema nu mai am apsolut nimic.Am avut aceleasi simtome ce se specifica mai sus dar vreau sa spun ca e afectata si viata sexuala pt ca e foarte rau si nu mai ai chef de nimic.Am avut ani grei dar pina la urma am scapat cred,ca nu mai am de 4-5 luni,iar aceste spalaturi am facut cred 2-3 saptamini,la mine a dat rezultat garantat 100%.Se spune ca e bun si iaurtul,acum nu stiu ca nu am folosit.Sanatate multa
-
frederica said:
buna........am si eu o problema destul de grava pot spune si va rog sa ma ajutati...
( de cateva zile am niste mancarimi groaznice in zona intima...si nush cum sa fac sa scap de ele .... la medic nu ma pot duce pt ca peste cateva zile plec in italia si nush ce sa fac sa scap cu ele.......
((( va rog ajuati ma snt disperata niki noaptea nu dorm din cauza lor....:*:*:*:*:*:*
Lady ANION - absorbante igienice cu ioni negativi (anioni) sunt singurele care previn infectiile si bolile genitale. Banda cu ioni negativi incorporata in absorbante distruge bacteriile care se produc in tipul perioadelor critice, eliminand mirosurile neplacute si posibilitatea producerii infectiilor. Acolo unde infectiile sau bolile sunt deja prezente, Lady Anion au actiune terapeutica - reduc/inlatura durerile, accelereaza procesul de vindecare. Banda contine mineral natural numit turmalin care in timpul utilizarii genereaza anioni ce neutralizeaza bacteriile si virusii cu incarcatura pozitiva, fara sa provoace reactii adverse. La generarea anionilor cu densitate inalta se elimina Oxigen Iionizat care • neutralizeaza flora anaeroba; • activeaza lucrul fermentilor; • inlatura inflamatiile; • normalizeaza echilibrul acido-bazic.
Datorita acestor efecte deosebit de benefice absorbantele Lady ANION contribuie la:
- ameliorarea starii generale de sanatate a organismului,
- sporirea imunitatii, imbunatatirea schimbului de substante,
- imbunatatirea activitatii sistemului endocrin.
Lady ANION sunt compuse din 8 straturi realizate din materiale de cea mai buna calitate, create special pentru acest tip de produs si NU sunt materiale "adaptate" sau reciclate.
Absorbantele terapeutice Lady Anion ajuta la prevenirea:
-Inflamatiilor si dermatitelor
-Infectiilor cu toate tipurile de bacterii
-Candidozelor, mancarimilor si arsurilor vaginale (si cele din timpul menopauzei)
-Infectarea trompelor uterine
-Scurgerilor vaginale excesive
-Dismenoree
-Durerilor de cap din perioada ciclului menstrual.Cu fiecare pachet este distribuit si un Self Tester - pentru verificarea starii de sanatate. Este un instrument simplu si eficient prin care iti vei putea determina singura starea de sanatate la nivelul aparatului ginecologic. Vei afla in cateva secunde daca trebuie sa mergi urgent la doctor sau daca esti sanatoasa.
Avem urmatoarele tipuri de pachete:
• pentru folosire zilnica – 30 de buc.;
• pentru ciclu normal – 10 buc.,
• pentru ciclu abundent - 8 buc.,
• pentru tanga – 20 buc.
Alte informatii puteti obtine de la loapersonal@yahoo.com sau 0768.05.68.69 ANCA
-
Buna ziua! Va confruntati cu o problema foarte comuna, multe dintre noi au intampinat o astfel de afectiune, cred ca este vorba de o candidoza, insa, nu va recomand sa luati medicamente dupa ureche, ci mergeti la control mai intai, pentru ca fiecare organism reactioneaza in mod diferit si poate fi vorba chiar si de alta problema. Va recomand un medic foarte bun, dr Silviu Istoc, eu merg numai la el si sunt foarte multumita. Indiferent de problema o sa va ofere cel mai bun tratament, va asigur.