as putea fi insarcinata?

•  
    • 2 mesaje
    5 Aug 2010, 22:09
    0 0
    buna fetelor,
    Sunt noua pe forum si as dori sa pun o intrebaree vreo saptamana ma doare burta ca si cum ar trebui sa-mio vina menstruatia,mentionez ca trebuie sa-mi vina cam prin 20,in prima zi cand a inceput sa ma doara,m-a durut foarte tare,apoi in urmatoarele zile am simtit un discomfort accentuat in zona ovarelor.Au inceput sa ma doara si sanii si mi s-au umflat foarte tare,acelasi lucru am patit si luna trecuta,cu sanii,dar burta nu m-a durut.Am facut sex cu sotul meu dar mentionez ca nu a ejaculat in interior.Itrebarea mea este:oare sunt insarcinata de la lichidul care precede sperma?Daca nu oare care ar putea fi cauzele? va multuymesc
  •  
    • 372 mesaje
    5 Aug 2010, 22:58
    0 0
    fa-ti test de sarcina, ca noi nu suntem mama omida.
  •  
    • 1 mesaje
    6 Aug 2010, 08:33
    0 0
    Luna trecuta a venit menstruatia? Daca nu probabil ca esti insarcinata. Dureri de burta, dureri de spate, sani durerosi si supra dimensionati, greturi la un moment dat si dureri surde de cap, astea sunt semnele. Cel mai sigur poti stii cu un test de sarcina. Nu sunt foarte scumpe, nu e nici o rusine sa le cumperi si sunt usor de efectuat. Citeste cu atentie instructiunile.
  •  
    • 600 mesaje
    6 Aug 2010, 10:09
    0 0
    Daca esti in intarziere cu CM slabe sanse dar se mai intampla si minuni, nu poate garanta nimeni.
  •  
    • 3036 mesaje
    6 Aug 2010, 12:10
    0 0
    ce-mi place mie intrebarea asta "oare sunt insarcinata?"

SIGUR ca noi putem sa stim mai bine decat ele...
  •  
    • 2 mesaje
    7 Aug 2010, 19:42
    0 0
    multumesc frumos pentru raspuns si sfat.