eczema

•  
    • 7 mesaje
    2 Aug 2010, 22:06
    0 0
    ma alatur si eu celor care sufera de eczema dishidrozica,cel putin asa cred,din ce am citit pe aici,medicii nu au fost in stare sa puna un diagnostic....mi-au dat tot felul de pastile si creme si degeaba.am hotarat sa fac tratamentul naturist descris de cineva pe aici...am sa va tin la curent cum merge.sper sa fie de folos cuiva,candva...eu m-am saturat de boala asta.
  •  
    • 189 mesaje
    3 Aug 2010, 08:50
    0 0
    Cred ca te pot ajuta! Scrie-mi un mesaj privat cu adresa ta de e-mail si-ti trimit poze cu ceva interesant. Nu-ti face griji, ca totul are leac.Sanatate multa!
  •  
    • 7 mesaje
    16 Aug 2010, 17:44
    0 0
    florin_roberto_2006@yahoo,com
  •  
    • 9 mesaje
    17 Aug 2010, 11:04
    0 0
    Ai citit cartea - Urina- apa sfanta?
  •  
    • 7 mesaje
    19 Aug 2010, 17:39
    0 0
    nu,are efect?am mai citit pe aici dar parca am o jena.....dar o sa incerc.merci
  •  
    • 1 mesaje
    20 Iun 2011, 03:55
    0 0
    salutare revin iarasi cu o aceasi problema sper ca scriu unde trebuie ma confrunt de foarte mult timp cu o eczema in zona inghinala am incercat cu foarte multe creme nici un rezultat sunt DISPERAT !!! va rog din suflet un raspuns, mie frica sa nu fie cancer de piele, manifestari: mancari ingrozitoare, zona rosie si puncte rosi ca niste cosuri umflat mici va rog din suflet momentan sunt plecat in anglia si nu ma descurc cu doctorii pe aici dar vreau un raspuns va rog scrieti un mesaj aici sau pe mail Florian.ardeleanu@yahoo.com Ecstatic07@yahoo.com
  •  
    • 7 mesaje
    24 Iun 2011, 18:45
    0 0

Buna!Nu stiu ce sa mai zic......m-am saturat de toti doctorii astia,unii spun ca e o eczema dishidrotica,altii ca e psoriazis,cert este ca nu am nici un fel de rezultat cu nici un tratament recomandat de ei.Daca stiti  vreun dermatolog bun,spuneti-mi si mie!

•  
    • 24 mesaje
    24 Iun 2011, 20:54
    0 0
    pai eu cred ca in cazul tau daca nu se prinde nimeni ce si cum se poate lua o biopsie si sa se stabileasca diagnosticul. cunosc o dermatoloaga ok dar acum nu-s in bucuresti. da-mi un mesaj pe PM saptamana viitoare si iti dau datele ei ca am pe undeva cartea de vizita