herpesul,o pacoste

•  
    • 59 mesaje
    1 Aug 2010, 13:22
    0 0
    ce faceti voi sa scapati de herpes RAPID?
  •  
    • 1552 mesaje
    1 Aug 2010, 16:41
    0 0
    aciclovir de la tis farmaceutic.costa 5 lei
  •  
    • 189 mesaje
    3 Aug 2010, 08:54
    0 0
    Daca tratezi cauza herpesului , vei scapa definitiv de el, de la nivel celular. Deci iti recomand detoxifiere celulara.
  •  
    • 9728 mesaje
    3 Aug 2010, 22:04
    0 0
    Ete r.ahat la nivel celular, ca e virus in toata regula, intra in sistem ma scuzati, dar nu m-am putut abtine.

Mie cu Aciclovir nu prea mi-a mers, sau dura cam mult.
    Eu am folosit Zovirax - are intr-adevar tot aciclovir, si e ceva mai scump, dar parca mai contine ceva, in tot cazul reteta dupa care e preparat Zoviraxul mi s-a parut mai buna.

Si inca o chestie ce o faceam, la recomandarea medicului desigur, care grabea uscarea si indepartarea herpesului: intre aplicarile cu Zovirax, dupa suficient timp (cateva ore) tamponam herpesul cu vata cu spirt, apoi dadeam cu talc mentolat.
    Mai dureaza un pic, dar parca nu atat de mult ca si cu alte produse
  •  
    • 189 mesaje
    5 Aug 2010, 10:32
    0 0
    Ce folosesc eu este si antiviral. Copilul prietenei mele a fa cut un herpes bucal ca nu putea sa manance 21 zile, si cu naturiste i-a trecut. A folosit Green Gold, aur verde, nu degeaba au numit microalgele asa. La algae-facts.com puteti sa va documentati despre ce spun cercetatorii, eu sunt doar o ....simpla femeie, care doreste sa ajute.
  •  
    • 9728 mesaje
    5 Aug 2010, 11:49
    0 0
    Ildicuta, ok, vrei sa ajuti, inteleg.

Dar fata aceasta vroia o solutie rapida. In timp ce tratamentele naturiste, fie si ele f bune, se stie ca dureaza destul. Iar asupra unor oameni au efectul scontat, asupra altora - nu.

Virusul herpetic e foarte pacatos; in cazurile ideale el poate sa nu se mai manifeste; dar ramane in organism - se poate activa oricand. Iar cand se activeaza o face si pt ca in momentul acela sistemul imunitar este cam slabit.
  •  
    • 1899 mesaje
    6 Aug 2010, 22:17
    0 0
    Eu am tot timpul Zovirax în casă, sau îl iau cu mine când plec într-o călătorie. Are într-adevăr aciclovir 5%, dar este mult mai eficient decât celelalte creme pe bază de aciclovir.
    Dacă îl foleseşti chiar de la primele simptome, când simţi inflamaţia la nivelul buzei, el se retrage în câteva ore şi nu-şi mai face de cap.

Apare aşa cum a zis Cafe_au_lait, când este sistemul imunitar slăbit, în situaţii de stres, oboseală sau de leziuni la nivelul buzei (de ex. dacă te-ai lovit sau zgâriat).
  •  
    • 1208 mesaje
    7 Aug 2010, 01:23
    1 0
    Cica ar fi virusul varicelei, daca nu ai facut-o cand erai mica iata de ce iti iese herpesul. Poate fi din cauza stress-ului sau - ca in caul meu - din cauza expunerii la soare. Am incercat creme de toate felurile, cand imi iese ( la gura) sunt desfigurata. Mi-au dat Aciclovir Dorom 800 gr.( pastile), este foarte puternic si cred ca se gaseste si la noi in Ro. Rezolva problema dar avand in vedere ca este un virus...isi va face aparitia dupa ceva timp. Bafta!