boala hodgkin
-
0 0am nevoie de de mai multe informatii cu privire la aceasta boala
de putin timp, 2 saptamani, sotul meu a fost diagnosticat cu boala hodgkin.
suntem tineri si credeam ca viata este inainte.............
avem doi copii si nu stiu daca vom ajunge amandoi sa ii vedem mari ,la casa lor.....
sunt disperata.....
daca cunoasteti cazuri sau suferiti de hodgkin va rog sa imi spuneti si mie ce stiti voi despre asta.
astept sa imi raspundeti pe forum sau la mail alis.popa@yahoo.com -
Am avut un coleg care a fost diagnosticat in facultate cu boala asta. A fost un noroc, ca ne-au obligat sa ne facem radiografii la plamani pentru TBC si asa i-au gasit o masa intre cei 2 plamani. Idea e ca s-a operat, a facut radioterapie si acum e foarte bine, 10 ani mai tarziu. Din cate am citit e unul din tipurile de cancer cu cele mai mari sanse de vindecare, deci fiti optimisti si o sa fie bine.
-
Salut , sotul meu a avut acum 20 de ani , cand era student , a facut tratament la Cluj , si este bine .
Daca ai nevoie de mai multe detalii despre tratament , , spune-mi , il voi intreba pe el si iti voi scrie. Eu l-am cunoscut multi ani dupa ce a fost bolnav.
Fiti optimisti , totul se poate rezolva.
sanatate.
Uitam ceva .....in cazul in care ai recoltate celule stem de la copii , sa stii ca astea ajuta la vindecare ; eu am nascut acum 4 luni si tocmai din acest motiv am prelevat si celule stem .. -
Eu zic sa nu disperati. In urma cu 9 ani se presupunea ca am asa ceva si din tot ce am citit, am inteles ca e printre putinele forme de cancer care SE VINDECA! sa faca tratamentul prerscris, dar, in pèaralele, si unul naturist. Eu am avut ceva mai grav de-atat si iata, sunt f bine! Conteaza f mult psihicul!!!!
Curaj si multa sanatate! -
de vindecat se vindeca doar cele care sunt descoperite la timp , la mama mea a fost non-hodgkin cu celula mare B si dupa 2 ani de cito-radio-cobalt etc. organismul nu a mai putut lupta si ............., . transplantul de celule stem din circulatia periferica este un tratament care are sanse de reusita , vedeti campani;sansa la viata ; de pe pro, super campanie pentru stangerea de donatori ....