nevoie de un sfat
-
25 Iul 2010, 23:260 0buna,
am si eu nevoie de parerea voastra.de 3 luni incerc sa raman insarcinata dupa metoda calendarului si nu reusesc. vreau sa stiu daca vreo una dintre voi a mai ramas insarcinata dupa metoda calendarului.
astept raspunsurile voastre -
26 Iul 2010, 12:16Buna, pe mine metoda calendarului ma ajuta deocamdata sa NU raman gravida, si daca nu am alte probleme de fertilitate de care nu stiu, inseamna ca functioneaza.
Metoda asta iti indica acea perioada din luna in care exista probabilitatea cea mai mare sa ramai gravida. Cred ca foarte putine dintre noi stiu cu exactitate momentul ovulatiei. De aceea cred ca trebuie sa exploatezi la maxim zilele din mijlocul intervalului (ziua 12,13, 14...)
De asemenea cred ca stii deja, ca trebuie sa ai un ciclu regulat sa te bazezi pe metoda calendarului. Succes! -
26 Iul 2010, 16:38dar de ce faceti sex dupa metoda calendarului? nu mai face calcule ca e usor sa ratezi ovulatia asa, n-ai de unde sa stii cand este daca nu o monitorizozi. iubiti-va liber, cat mai des si o sa vina si bebe. mai devreme, mai tarziu, dupa cum o dori si el.
-
26 Iul 2010, 18:47Buna , iti recomand sa incerci sa nu-ti faci toaleta locala dupa dragoste. Iti mai recomand ceva intersant, o detoxifiere celulara la amandoi, sa vedeti ce bebe sanatos ve-ti avea. Bineanteles cu ceva natural si bio, noi folosim microalge www.greengold-imune.webs.com, dar poti si cu altceva. Astea actioneaza la nivel celular, chlorella este ca un magnet al toxinelor chiar si a metaleleor grele. Despre cercetari stiintifice la www.algae-facts.com.
Va doresc sanatate la toti! Pupici multe