Transpiratie in zona capului
-
22 Iul 2010, 15:000 0Buna. Am 14 ani si de aproximativ 2 luni ma confrunt cu problema transpiratiei excesive, in special in zona capului si a fetei. Nu am probleme cu mirosul neplacut, dar transpiratia este foarte deranjanta, in special acum, pe timpul verii. Nu cunosc exact cauzele, am inteles ca se poate datora intr-o oarecare masura tutunului – este adevarat? Trebuie sa specific faptul ca fumez dinaintea aparitiei problemei cu transpiratia. Cum pot scapa de transpiratie?
-
22 Iul 2010, 15:3014 ani si fumezi de mai mult de 2 luni.... probabil in curand o sa consideri transpiratia o problema minora
-
22 Iul 2010, 18:15Momentan aceasta hiperhidroza se pare ca este mult mai importanta pentru mine.
-
22 Iul 2010, 21:01pubertatea face chestii de-astea...
o sa treaca, nu-ti face probleme. sa ai cu tine batiste de hartie, ca sa te stergi.
referitor la fumat... ca fosta fumatoare ce ma aflu, te asigur ca vei regreta amarnic.
-
23 Iul 2010, 00:27da, rezolv cu servetelele; dar problema este transpiratia de pe pielea capului, imi transpira tot parul
-
23 Iul 2010, 11:00Cel mai probabil e hormonal.. si la varsta asta nu prea ai ce face din pacate, va trebui sa astepti sa treaca perioada asta