candidoza vaginala
-
0 0buna tuturor! vreau sa-mi spuneti ce anume ati folosit pt aceasta infectie ? de o jumatate de an am candidoza vaginala si m-am cam saturat sa merg la doctor si sa-mi dea ovule si nu stiu ce unguient. am fost in urma cu o saptamana la medic si iar am candidoza vaginala(am inflamatie) , am luat zilele astea ovule si unguient pimafucin. nu stiu ce sa fac sa scap de ea.. ar urma ca maine sa ma duc la medic sa vad daca a trecut,, dar nu mai merg! gata ! tot ma duc si dau bani de-a pixu si nu rezolv nimica.
vreau sa beau ceai de coada soricelului, si sa fac spalaturi cu bicarbonat de sodiu si ceai de musetel si sa ma mai dau cu unguient..si sa evit dulciurile, etc ca am inteles ca nu sunt sanatoase.. si sa merg peste vreo luna la doctor sa vad ce si cum...apoi daca nici asa nu-mi trece,, mai ales ca nu am raporturi sexuale...
ce parere aveti despre tratamentele naturiste ? -
buna,
cum te-ai gandit sa procedezi , adica fara dulciuri( as adauga si fara fainoase) , cu ceai si spalaturi cu bicarbonat e f bine. Poti face cu bicarbonatul si bai de sezut ,si in plus poti bea cate o linguritza dim si sera, dizolvata intr-un pahar cu apa. La mine au functionat, dar cele mai bune rezultate le-am avut dupa ce am luat extract din muguri de zmeur. Il procuri de la orice plafar. Dupa o cura de 2 luni cred, nu am mai avut nici o problema desi inainte ma chinuia mereu. -
Buna! Am o prietena care era exact la fel, a luat microalge, a detoxifiat-o, i-a intarit imunitatea, i-a reglat ph-ul vaginal. asa incat a scapat de tot. Despre microalge si cercetari stiintifice poti citi la www.algae-facts.com . Acestea actioneaza la nivel celular, trateaza cauza tuturor problemelor. Iti pot da o serie de exemple jeneildiko@gmail.com
-
oneandone said:
buna tuturor! vreau sa-mi spuneti ce anume ati folosit pt aceasta infectie ? de o jumatate de an am candidoza vaginala si m-am cam saturat sa merg la doctor si sa-mi dea ovule si nu stiu ce unguient. am fost in urma cu o saptamana la medic si iar am candidoza vaginala(am inflamatie) , am luat zilele astea ovule si unguient pimafucin. nu stiu ce sa fac sa scap de ea.. ar urma ca maine sa ma duc la medic sa vad daca a trecut,, dar nu mai merg! gata ! tot ma duc si dau bani de-a pixu si nu rezolv nimica.
vreau sa beau ceai de coada soricelului, si sa fac spalaturi cu bicarbonat de sodiu si ceai de musetel si sa ma mai dau cu unguient..si sa evit dulciurile, etc ca am inteles ca nu sunt sanatoase.. si sa merg peste vreo luna la doctor sa vad ce si cum...apoi daca nici asa nu-mi trece,, mai ales ca nu am raporturi sexuale...
ce parere aveti despre tratamentele naturiste ? -
oneandone said:
buna tuturor! vreau sa-mi spuneti ce anume ati folosit pt aceasta infectie ? de o jumatate de an am candidoza vaginala si m-am cam saturat sa merg la doctor si sa-mi dea ovule si nu stiu ce unguient. am fost in urma cu o saptamana la medic si iar am candidoza vaginala(am inflamatie) , am luat zilele astea ovule si unguient pimafucin. nu stiu ce sa fac sa scap de ea.. ar urma ca maine sa ma duc la medic sa vad daca a trecut,, dar nu mai merg! gata ! tot ma duc si dau bani de-a pixu si nu rezolv nimica.
ce parere aveti despre tratamentele naturiste ?Lady ANION - absorbante igienice cu ioni negativi (anioni) sunt singurele care previn infectiile si bolile genitale. Banda cu ioni negativi incorporata in absorbante distruge bacteriile care se produc in tipul perioadelor critice, eliminand mirosurile neplacute si posibilitatea producerii infectiilor. Acolo unde infectiile sau bolile sunt deja prezente, Lady Anion au actiune terapeutica - reduc/inlatura durerile, accelereaza procesul de vindecare. Banda contine mineral natural numit turmalin care in timpul utilizarii genereaza anioni ce neutralizeaza bacteriile si virusii cu incarcatura pozitiva, fara sa provoace reactii adverse. La generarea anionilor cu densitate inalta se elimina Oxigen Iionizat care • neutralizeaza flora anaeroba; • activeaza lucrul fermentilor; • inlatura inflamatiile; • normalizeaza echilibrul acido-bazic.
Datorita acestor efecte deosebit de benefice absorbantele Lady ANION contribuie la:
- ameliorarea starii generale de sanatate a organismului,
- sporirea imunitatii, imbunatatirea schimbului de substante,
- imbunatatirea activitatii sistemului endocrin.
Lady ANION sunt compuse din 8 straturi realizate din materiale de cea mai buna calitate, create special pentru acest tip de produs si NU sunt materiale "adaptate" sau reciclate.
Absorbantele terapeutice Lady Anion ajuta la prevenirea:
-Inflamatiilor si dermatitelor
-Infectiilor cu toate tipurile de bacterii
-Candidozelor, mancarimilor si arsurilor vaginale (si cele din timpul menopauzei)
-Infectarea trompelor uterine
-Scurgerilor vaginale excesive
-Dismenoree
-Durerilor de cap din perioada ciclului menstrual.Cu fiecare pachet este distribuit si un Self Tester - pentru verificarea starii de sanatate. Este un instrument simplu si eficient prin care iti vei putea determina singura starea de sanatate la nivelul aparatului ginecologic. Vei afla in cateva secunde daca trebuie sa mergi urgent la doctor sau daca esti sanatoasa.
Avem urmatoarele tipuri de pachete:
• pentru folosire zilnica – 30 de buc.;
• pentru ciclu normal – 10 buc.,
• pentru ciclu abundent - 8 buc.,
• pentru tanga – 20 buc.
Alte informatii puteti obtine de la loapersonal@yahoo.com sau 0768.05.68.69 ANCA