un sfat va rog ...

•  
    • 22 mesaje
    20 Iul 2010, 18:20
    0 0
    Am luat anticonceptionale vreo 2 ani de zile ...si acum am decis ca le intrerup ,neavand nici prieten! ...Am intretinut o singura data relatii sexuale cu fostu meu prieten,si faza e ca s-a intamplat in apa ,numai ca nu s-a terminat in mine...Ciclu acum ,cred ca mi-a intarziat ca nu imi mai aduc aminte cand mi-a venit ultimadata ...Daca chiar ,mi-a intarziat ,e posibil de la faptu ca am intrerupt anticonceptionalele sau ca poate am ramas gravida??? ...sper din tot sufletu sa fie din primu motiv.Oricum v-am zis fostu meu prieten nu s-a terminat in mine ...Deci ,da-ti-mi un sfat va rog din suflet
  •  
    • 22 mesaje
    20 Iul 2010, 18:29
    0 0
    si inca ceva ... daca ciclu mi-a intarziat din cauza intreruperii anticonceptionalelor,s-ar regla dak as incepe sa le iau din nou de maine,de exemplu??
  •  
    • 22 mesaje
    21 Iul 2010, 16:50
    0 0
    da poate sa imi raspunda si mie cineva va rog frumosss ....
  •  
    • 49 mesaje
    21 Iul 2010, 20:00
    0 0
    fa-ti un test de sarcina sau un ecograf...asa sigur vei sta linistita...pot fi si diverse tulburari care sa-ti intarzie ciclu...
  •  
    • 22 mesaje
    22 Iul 2010, 03:55
    0 0
    deci sa inteleg ca intarzierea ciclului nu poate fi si din cauza intreruperii anticonceptionalelor???
  •  
    • 111 mesaje
    22 Iul 2010, 17:46
    0 0
    Este normal ca dupa intreruperea anticonceptionalelor sa iti vina menstruatia mai devreme sau mai tarziu...revii la vechiul tau ciclu, nu cel determinat de pilule.

Ca sa te linistesti poti sa faci si un test de sarcina...in apa e destul de riscant.

Poti reincepe sa iei pastile in prima zi sau in a - 5-a zi (in functie de ce pastile folosesti) a urmatoarei menstruatii.
  •  
    • 22 mesaje
    26 Iul 2010, 18:58
    0 0
    am facut testu de sarcina si mi-a iesit negativ ...stiu ca ar fi trebuit sa imi vina menstruatia ieri,insa nimik ...sa inteleg ca de la intreruperea anticonceptionalelor,pana la urma ,imi intarzie??
  •  
    • 22 mesaje
    29 Iul 2010, 16:43
    0 0
    imi raspunde si mie cineva ......care este cauza intarzierii ciclului???ca numai inteleg
  •  
    • 108 mesaje
    30 Iul 2010, 18:03
    0 0
    ti-a raspuns mai sus Laurlaury...
    pe perioada administrarii AC-lor ovarele sunt puse in reapus. dupa ce le intrerupi, dureaza o vreme pana isi reiau in mod normal activitatea. asa ca, dereglarile de ciclu menstrual sunt foarte frecvente.
    daca stii ca nu ai avut contacte cu risc, asteapta linistita menstra.
  •  
    • 22 mesaje
    31 Iul 2010, 06:20
    0 0
    multumesc frumos pt raspuns ...
  •  
    • 16 mesaje
    4 Aug 2010, 00:37
    0 0
    hey!
    vreau sa iti spun ca si eu am luat 2 ani de zile neintrerupt anticonceptionale.
    Anul trecut in august le-am intrerupt, si de atunci nu am mai avut menstruatie deloc.. am fost la medici si mi-au recomandat sa astept sa mi se regleze de la sine..
    Am facut si eu pe atunci teste de sarcina sa ma linistesc, desi stiam ca nu puteam fi insarcinata..
    Multa sanatate!
  •  
    • 22 mesaje
    5 Aug 2010, 03:15
    0 0
    pai eu am facut o singura data testu si a iesit negativ ....acum sunt linistita ,dar sper sa mi se regleze cat mai rpd ...ms frumos