un sfat va rog ...
-
0 0Am luat anticonceptionale vreo 2 ani de zile ...si acum am decis ca le intrerup ,neavand nici prieten! ...Am intretinut o singura data relatii sexuale cu fostu meu prieten,si faza e ca s-a intamplat in apa ,numai ca nu s-a terminat in mine...Ciclu acum ,cred ca mi-a intarziat ca nu imi mai aduc aminte cand mi-a venit ultimadata ...Daca chiar ,mi-a intarziat ,e posibil de la faptu ca am intrerupt anticonceptionalele sau ca poate am ramas gravida??? ...sper din tot sufletu sa fie din primu motiv.Oricum v-am zis fostu meu prieten nu s-a terminat in mine ...Deci ,da-ti-mi un sfat va rog din suflet

-
Este normal ca dupa intreruperea anticonceptionalelor sa iti vina menstruatia mai devreme sau mai tarziu...revii la vechiul tau ciclu, nu cel determinat de pilule.
Ca sa te linistesti poti sa faci si un test de sarcina...in apa e destul de riscant.
Poti reincepe sa iei pastile in prima zi sau in a - 5-a zi (in functie de ce pastile folosesti) a urmatoarei menstruatii. -
ti-a raspuns mai sus Laurlaury...
pe perioada administrarii AC-lor ovarele sunt puse in reapus. dupa ce le intrerupi, dureaza o vreme pana isi reiau in mod normal activitatea. asa ca, dereglarile de ciclu menstrual sunt foarte frecvente.
daca stii ca nu ai avut contacte cu risc, asteapta linistita menstra. -
hey!
vreau sa iti spun ca si eu am luat 2 ani de zile neintrerupt anticonceptionale.
Anul trecut in august le-am intrerupt, si de atunci nu am mai avut menstruatie deloc.. am fost la medici si mi-au recomandat sa astept sa mi se regleze de la sine..
Am facut si eu pe atunci teste de sarcina sa ma linistesc, desi stiam ca nu puteam fi insarcinata..
Multa sanatate!