transpir foarte muult
-
16 Iul 2010, 13:070 0buna! Am 17 ani si transpir foarte mult,cu toate ca dau cu tot felu de deodorante de antiperspirante tot transpir...ce as putea face,ca sa opresc transpiratia asta? nu are miros,dar subrat se face ca o baltoaca de apa,se vede si e jenant...dupa ce se usuca transpiratia,pe margine se face ca o urma de sare....nu mi-am inceput viata sexuala..poate ca atunci dupa ce o sa-o incep se schimba sangele si nu-o sa mai transpir????
-
16 Iul 2010, 13:55Nu cred ca daca iti incepi viata sexuala nu o sa mai transpiri asa de mult; cel putin nu am auzit asta. Am folosit de la SVR - SPIRIAL e vreo 40 de lei si e bunicel. E nasol ca are parabeni care sunt cancerigeni. Tot din gama aceasta gasesti si sapun antiperspirant. Am mai citit pe net ca e bun bicarbonatul. Mi-am facut intro zi o pudra de bicarbonat si amidon alimentar + ulei esential de tea tree si de salvie. E foarte bun numai ca tine vreo 3 ore. Ar trebui sa te duci si la un endocrinolog, poate transpiratie are vreo cauza interna.
-
17 Iul 2010, 15:17Buna!
Incearca tratamentul de la Vichy- Stress Resist .E destul de bunicel si scrie ca e fara parabeni.Costa in jur de 35-40 de lei si pt ca e tratament vei observa schimbari intr-un mod pozitiv de la o aplicare la alta. -
22 Iul 2010, 17:51Bea zilnic 1- 2 litrii de ceai facut din salvie, menta si ceai negru.
Foloseste un deodorant barbatesc (sunt mult mai puternice)
Mergi la medic; sunt sanse mari sa ai o problema medicala. -
22 Iul 2010, 18:33mergi la un medic.
cauzele pot fi multiple, mai ales ca varsta, sexualitate etc.
succes -
25 Iul 2010, 13:07Tratamentul de la Vichy contra transpiratiei sa-l folosesti. E FARA parabeni