stafilococ - intrebare
-
13 Iul 2010, 21:380 0Am si eu o nelamurire, poate a mai trecut cineva dintre voi prin asa ceva si ma poate ajuta.
Am facut o analiza de secretie vaginala, al carei rezultat fiind: 1. candida, 2. stafilococ auriu
Candida o am demult, am facut tratament dar ea reapare uneori in urma contactului sexual repetat, dupa antibiotice, dupa un stres...
Nu stiu ce e cu stafilococul, cum naiba a ajuns in vagin? Daca eu il am inseamna ca il are si partenerul meu? Daca e prezent in secretie, inseamna ca am o infectie locala de la el?
Tratamentul prescris de ginocolog este cu ovule Clotrimazol si antibiotice Zamocin. Si crema Canesten pt partener.
A avut cineva de-a face cu asa ceva, ati scapat de stafilococ?
Mentionez ca am facut acum 2 luni un exudat nazal la care nu mi-a iesit nimic. -
15 Iul 2010, 13:18parerea mea - desi nu prea ma pricep- este ca l-a avut el in gat, ca stafilococul stiu ca asa se localizeaza, si din saliva lui a ajuns la tine, intelegi tu la ce ma refer
mai repeta-ti si exudatul ca probabil acum iese si de acolo... tot prin saliva transmis.
dar dr nu ti-a explicat ce si cum?
eu mi am facut analize de secretie o sg data, si intr-adevar am sunat dupa rezultate, nu m-am mai dus pana acolo, pentru ca la telefon i-a zis mamei ca e perfecta analiza mea si atunci clar nu avea rost sa ne mai deranjam o data pana la cabinet.. -
15 Iul 2010, 17:27la noi in oras stafilococul auriu se ia din maternitate : ori il ia mama, ori copilul.