diane anticonceptionale
-
0 0buna fetelor....vreau sa va intreb care fol anticonceptionale diane?ce pareri,sfaturi aveti si pt mine?as vrea sa incep si eu folosirea lor,ar treb sa merg la medic mai intai dar nu am timp...voi le ati luat sub supravegerea ginecologului?merci mult si atept opiniile voastre
-
eu am luat timp de 2 ani diane 35 la indicatia medicilor gionecolog si endocrinolog pentru chisturi pe ovar si hirsutism,,, si dupa ce am oprit tratamentul, mi s-a oprit si menstruatia.. de aproape un an nu am mai avut ciclu.. am fost la medic de 2 ori si ce m-a sfatuit a fost sa astept sa mi se regleze de la sine.. si inca sunt in stand-by..
-
Eu am luat diane 35 pt tratament pt ovare polichistice. Mie mi-au facut rau si mi s-a spus ca exista riscul sa fac cheaguri de sange in organism, asa ca le-am oprit. Am facut pauza 1 an si acum iau yasmin, sunt foarte bune si cu efecte secundare mai putine. Am auzit si ca yaz este bun, dar este recent aparut.
-
cum ai ales diane??? e mai rau decat ai lua antibiotice acasa... pe langa faptul ca in mod normal nu ar trbeui sa se vanda in farmacii decat cu reteta... si cei care iau la sfatul medicului au de multe ori probleme cu ele, pentru ca sunt foarte puternice, eu iti recomand sa nu iei asa ceva fara sfatul precis al medicului!
-
buna, in primul rand iti spun parerea mea, difera totusi de la organism la organism, ac urile trebuiesc luate doar dupa un set de analize de la medicii de specialitate.eu am inceput yaz dar dupa 2 pastile le am inlocuit(din cauza efectelor secundare) cu harmonette pentru aproape un an dar le am intrerupt din cauza problemelor cu circulatia care aparusera. recent am refacut analizele si mi au prescris karissa....nici nu am terminat blisterul la cate de rau mi a fost....momentan snt in convalescenta si cred ca raman cu prezervativul o buna perioada de timp.....oricum, nimic nu e mai important decat sanatatea ta, du te la medic, indiferent de pb.
-
Dumnezeule mare! Ai luat Diane 35, dupa capul tau, doar citind pe net? In ce secol traim fetelor? De medic ai auzit? Tot ce pot sa-ti spun este ca aceste medicamente sunt foarte puternice, poate cele mai puternice anticonceptionale care exista, de aceea sunt prescrise nu numai in contraceptie ci si ca tratament in dereglari hormonale grave. Daca nu sunt potrivite pentru afectiunea ta, efectele pot fi devastatoare. Ele se prescriu dupa ce ti-ai facut dozarile hormonale ( analize care se fac din sange ). Ai mare grija!