operatie

•  
    • 46 mesaje
    23 Mar 2002, 21:49
    0 0
    Mi-a spus ieri doctorita mea ca am un chist pe ovar si ca va trebui sa ma operez. A spus ca sunt sanse minime sa se retraga de la sine (e de 4,5cm). Am ales calea asteptarii- ar fi o perioada de maxim o luna, timp in care ar fi clar daca se poate rezolva pe cale medicamentoasa sau nu. In urma cu 2 saptamani era cu 1 cm mai mic!!! Deci e intr-o crestere rapida!
    Insa durerile sunt din ce in ce mai mari- chiar extrem de mari, (nici nu mai stiu macar daca e autosugestie, stiind ce am in corp) si ma intreb din ce in ce mai des daca nu va trebui sa merg mai curand la operatie.
    Mi-e teama, mi-e taaare teama. A avut vreuna dintre voi asemenea operatie si stie ce inseamna asta? Cat dureaza si cat timp trebuie sa ramai in spital, daca nu sunt complicatii?
    Nici macar n-am spus sotului meu, de teama sa nu insiste prea mult sa ma duca la spital. Vreau, eventual sa ma mai documentez putin in legatura cu aceasta operatie...
  •  
    • 46 mesaje
    24 Mar 2002, 12:17
    0 0
    Draga chatonel! Multumesc pentru incurajari! Pare nu prea complicat. Si durerile de dupa operatie sunt mari? Cat timp ai avut concediu medical?
  •  
    • 46 mesaje
    24 Mar 2002, 22:21
    0 0
    Iti multumesc, draga chatonel, mi-ai dat curaj! Ma voi duce la medic fara teama acum! Sa te ajute Dumnezeu, draga mea!
  •  
    • 412 mesaje
    26 Mar 2002, 16:02
    0 0
    Draga muriel,
    am o cunoshtintza aici in Canada care a avut un chist de 8 centimetri...A facut acceeashi interventzie de care vorbea chatonnel shi a fost afara din spital in aceeashi zi...mi-a zis ca a fost nedureros shi ca operatzia a decurs ok.Bafta shi sa ne spui cuma fost..
  •  
    • 13 mesaje
    26 Mar 2002, 16:13
    0 0
    Si eu am facut o asemenea operatie acum cativa ani. Am stat in spital cred ca 9 zile, din care o saptamana a fost inaintea operatiei, "ca sa ma linistesc". In fine, asa au zis medicii, asa am facut.

Operatia in sine n-a fost mare branza, mi-au facut-o prin laparoscop, adica niste tuburi si o camera de luat vederi, n-a ramas nici un semn. Cea mai urata parte, din cate imi aduc eu aminte, este ca mi-a fost rau de la anestezia generala.

Nu are de ce sa iti fie frica, serios. Si cu cat o faci mai repede, cu atat mai bine. Eu am avut un chist de 6 centimetri si aveam niste crize groaznice, acum am si uitat cum era. Iti tin pumnii!