am nevoie de niste sfaturi
-
0 0salutare la toata lumea!am 25 de ani si imi doresc foarte mult un copil...durerea este ca inca nu am reusit si acum merg la unmedic din brasov,unde am facut histerosalpingorafie si histeroscopie si am fost diagnosticata cu uter malormat- bicorn.Cu medicul nu am reusit sa vb pt a plecat la un congres(este direcorul maternitatii din bv)e foarte aglomerat si mi-a zis sa fac programare la clinica particulara sa putem vorbi cat de grava e situtaia....dar pana atunci mai sunt 2 saptamani....ma gandesc intruna,,,am citit nenumarate cazuri si povesti despre acesata malformatie ,m-am speriat putin....voi ma puteri ajuta cu un sfat cum sa fac sa pot tine sarcina(dar asta cand va fii )ca am citit ca se pierd foarte multe sarcini cu aceasta malformatie
-
buna, nu stiu la ce medic ai fost tu in Bv, insa am un gust amar la adresa medicilor ginecologi de acolo, eu am o prietena din Bv care s-a tot tratat prin clinicile si spitale apoi dupa 4 ani de tratament i s-a extirpat un ovar in Ct pentru ca a facut o criza urata fiind la facultate, de fiecare data ii spuneau ca are o anexita pana a facut o tumoare chistiva care s-a infectat, mergi la bucuresti la un medic bun si se rezolva problema, sunt atatia medici buni spre exemplu in Spitalul Militari e un medic Stefan, in Maternitatea Elias, Caritas e directorul spitalului un om extraordinar, clinici particulare cum ar fii Med Life e scump ce-i drept e o doctorita f buna, eu zic sa vii in Bucuresti si se rezolva problema.Daca vrei vb pe privat si-ti spun mai multe te pup multa sanatate.