am nevoie de niste sfaturi

•  
    • 7 mesaje
    3 Iul 2010, 10:09
    0 0
    salutare la toata lumea!am 25 de ani si imi doresc foarte mult un copil...durerea este ca inca nu am reusit si acum merg la unmedic din brasov,unde am facut histerosalpingorafie si histeroscopie si am fost diagnosticata cu uter malormat- bicorn.Cu medicul nu am reusit sa vb pt a plecat la un congres(este direcorul maternitatii din bv)e foarte aglomerat si mi-a zis sa fac programare la clinica particulara sa putem vorbi cat de grava e situtaia....dar pana atunci mai sunt 2 saptamani....ma gandesc intruna,,,am citit nenumarate cazuri si povesti despre acesata malformatie ,m-am speriat putin....voi ma puteri ajuta cu un sfat cum sa fac sa pot tine sarcina(dar asta cand va fii )ca am citit ca se pierd foarte multe sarcini cu aceasta malformatie
  •  
    • 16187 mesaje
    3 Iul 2010, 15:13
    0 0
    Mesaj şters de administrator
  •  
    • 7 mesaje
    4 Iul 2010, 09:59
    0 0
    multumesc din suflet pentru sfat...sper sa fie bine pana la urma.
  •  
    • 108 mesaje
    4 Iul 2010, 14:56
    0 0
    si eu stiu cazul unei femei cu uter bicorn care are un pui frumos acum. bafta multa!
  •  
    • 7 mesaje
    6 Iul 2010, 19:17
    0 0
    multumesc,e foarte greu,sa stii ce ai si tot sa nu reusesti macar odata sa simti ca esti mama....sper sa fie bine,eu sunt o fiinta cu mult ghinion,asa ca ma astept la ce e mai rau...asta e...voi vedea pana la urama ce ma mai asteapta...
  •  
    • 31 mesaje
    9 Iul 2010, 17:59
    0 0
    buna, nu stiu la ce medic ai fost tu in Bv, insa am un gust amar la adresa medicilor ginecologi de acolo, eu am o prietena din Bv care s-a tot tratat prin clinicile si spitale apoi dupa 4 ani de tratament i s-a extirpat un ovar in Ct pentru ca a facut o criza urata fiind la facultate, de fiecare data ii spuneau ca are o anexita pana a facut o tumoare chistiva care s-a infectat, mergi la bucuresti la un medic bun si se rezolva problema, sunt atatia medici buni spre exemplu in Spitalul Militari e un medic Stefan, in Maternitatea Elias, Caritas e directorul spitalului un om extraordinar, clinici particulare cum ar fii Med Life e scump ce-i drept e o doctorita f buna, eu zic sa vii in Bucuresti si se rezolva problema.Daca vrei vb pe privat si-ti spun mai multe te pup multa sanatate.
  •  
    • 7 mesaje
    11 Iul 2010, 11:45
    0 0
    m-ai lasat fara cuvinte....eu sunt la dr gliga flavius are recomandari foarte bune ...dar eu stiu?asa e numai la dr sa nu ajungi joi ma intalnesc cu el,sunt foarte curioasa ce imi spune....sper ca nu imi zice de operatie caci nu accept.
    multumesc mult pentru tot!
  •  
    • 7 mesaje
    25 Iul 2010, 10:25
    0 0
    o sa fiu mamica!!!! si dr mi-a spus sa nu ma supar ca nu e asa de grav pe cum ma gandeam eu!am aproimativ o luna de sarcina,sunt asa de fericita!!!!iau medicamentele prescrise de medic si incerc sa am mare grija de mine.
  •  
    • 108 mesaje
    26 Iul 2010, 16:39
    0 0
    ce veste buna! felicitari!
  •  
    • 470 mesaje
    27 Iul 2010, 16:52
    0 0
    felicitari! sa ai o sarcina fara probleme si un copil sanatos care sa-ti aduca multe bucurii!