rog, adresa unui stomatolog foarte bun

•  
    • 13 mesaje
    15 Oct 2004, 17:21
    0 0
    de 10 ani ma plimb de la un stomatolog la altul.fiecare si-a lasat amprenta intr-un mod inestetic.
    rog din suflet persoanele, care intr-un moment fericit s-au lovit de un stomatolog motivat si responsabil, sa-mi impartaseasca si mie o adresa sau un telefon.
    astept si multumesc foarte mult.
    P.S. din Bucuresti
  •  
    • 47 mesaje
    18 Oct 2004, 15:53
    2 0
    Pot sa te indrum spre doi doctori foarte buni, sot si sotie. Se numesc Ruxandra si Claudiu Chiriloaie si au cabinetul pe langa Piata Moghiros. Numarul de telefon de la cabinet: 413 07 02.
  •  
    • 33 mesaje
    18 Oct 2004, 16:23
    0 0
    Alina Manoiu
    Lucreaza la Clinical Dental Group, pe laga Sala palatului, pe Stirbei Voda la numarul 25
    pt programari poti suna la:
    021.313.30.55
  •  
    • 94 mesaje
    18 Oct 2004, 19:21
    1 0
    draga ca_lina, iti recomand un medic stomatolog cu multa experienta, si ce este cel mai important, lucreaza cu mult suflet si rabdare: Asistent universitar dr. Ruxandra Moraru. cabinetul dansei se afla in cartierul Dr. Taberei, zona Favorit tel. cabinet 413,17,71 sau 0722,668,050
  •  
    • 53 mesaje
    18 Oct 2004, 20:34
    0 0
    Incerca la Clinica Gaudent din cartierul Pajurei. La unul dintre cei doi medici Gaucan (tata si fiu).Eu am fost la fiul si am facut 2 ani "naveta" ca sa imi repar ce mi-au stricat altii.
    Sunt de nota 10 dupa parerea mea.
  •  
    • 2191 mesaje
    9 Iun 2009, 16:55
    0 0
    Cassey draga, esti stresanta rau, ti s-a mai spus?
    peste tot, dar absolut peste tot, trebuie sa te bagi in seama cu forta, cu reclamele tale agresive.
    nu-ti imaginezi ca in felul acesta reusesti doar sa enervezi si nu o sa apeleze nimeni la tine?
    eu personal, cand am vazut primul tau anunt, ma batea gandul sa te contactez, din curiozitate...dar cand am vazut cat de agasanta esti, dezgropand topicuri de 4-5ani pt a-ti face reclama...m-am razgandit.
  •  
    • 1 mesaje
    20 Apr 2010, 11:37
    0 0
    stie cineva numarul de telefon al dr stomatolog Chiriloaie Ruxandra?si adresa cabinetului unde profeseaza?e un medic foarte bun,eu de 6 ani nu am avut probleme la lucrarile facute de ea dar acum as vrea un control si nu stiu unde are cabinetul.multumesc
  •  
    • 171 mesaje
    21 Apr 2010, 10:12
    0 0
    Ai putea sa incerci o cautare pe internet. Exista site-uri unde o poti gasi cu toate datele de contact. De asemenea, mai poti incerca pe site-urile de medici, in special pe cele care au ratinguri, au date complete despre medici si comentarii, voturi...
  •  
    • 1 mesaje
    21 Mar 2014, 21:04
    4 0
    Dentisti mai omenosi si profesionisti ca Dr. Chiriloaie nu am intalnit. Sotul si copii care fugeau de dentist acum merg cu cea mai mare placere la acesti dr. minunati. Sa va dea Dumnezeu sanatate si sa ne fiti alaturi mereu. Nr de tel pt Dr. Ruxandra Chiriloaie 0724042959 si Dr. Claudiu Chiriloaie 0722338239.
  •  
    • 35 mesaje
    29 Mar 2014, 21:10
    0 0
    Eu am fost foarte multumita de medicii de la clinica LLL Dental, de pe Calea Mosilor; adresa si numarul de telefon le poti gasi pe internet; au stomatologie pentru adulti si pentru copii, am fost acolo si cu fetita mea.
  •  
    • 7 mesaje
    3 Apr 2014, 10:30
    0 0
    Buna ziua,eu am fost la Ava Clinique,str. Pajueri,nr. 7,la recomandarea unei prietene .Am ramas foarte placut surprinsa de personalul medical si cel auxiliar ,recomand cu incredere.Sunt niste oameni minunati.Atasez si un nr de tel. 0314380068. Din cate stiu mai au un sediu si in Crangasi,mai exact in incinta centrului EMAG ,la intrarea dinspre strand.O zi buna tuturor!
  •  
    • 1 mesaje
    10 Apr 2014, 13:34
    0 1
    Va invit sa studiati site-ul nostru, http://www.artistic-dent.ro/- oferim o garantie de 10 ani pentru lucrarile executate de noi si va aigur ca avem personal amabil, calificat si aparatura de ultima generatie. Principiul nostru de a actiona consta in operatiuni cat mai putin invazive si incercam sa salvam cat mai mult din structura dentara naturala- pe termen lung, veti aprecia aceasta maniera! Multumim!
    Acest mesaj a fost editat de către Artisticdent: 10 Apr 2014, 13:35