rog, adresa unui stomatolog foarte bun
-
0 0de 10 ani ma plimb de la un stomatolog la altul.fiecare si-a lasat amprenta intr-un mod inestetic.
rog din suflet persoanele, care intr-un moment fericit s-au lovit de un stomatolog motivat si responsabil, sa-mi impartaseasca si mie o adresa sau un telefon.
astept si multumesc foarte mult.
P.S. din Bucuresti -
Cassey draga, esti stresanta rau, ti s-a mai spus?
peste tot, dar absolut peste tot, trebuie sa te bagi in seama cu forta, cu reclamele tale agresive.
nu-ti imaginezi ca in felul acesta reusesti doar sa enervezi si nu o sa apeleze nimeni la tine?
eu personal, cand am vazut primul tau anunt, ma batea gandul sa te contactez, din curiozitate...dar cand am vazut cat de agasanta esti, dezgropand topicuri de 4-5ani pt a-ti face reclama...m-am razgandit. -
Dentisti mai omenosi si profesionisti ca Dr. Chiriloaie nu am intalnit. Sotul si copii care fugeau de dentist acum merg cu cea mai mare placere la acesti dr. minunati. Sa va dea Dumnezeu sanatate si sa ne fiti alaturi mereu. Nr de tel pt Dr. Ruxandra Chiriloaie 0724042959 si Dr. Claudiu Chiriloaie 0722338239.
-
Buna ziua,eu am fost la Ava Clinique,str. Pajueri,nr. 7,la recomandarea unei prietene .Am ramas foarte placut surprinsa de personalul medical si cel auxiliar ,recomand cu incredere.Sunt niste oameni minunati.Atasez si un nr de tel. 0314380068. Din cate stiu mai au un sediu si in Crangasi,mai exact in incinta centrului EMAG ,la intrarea dinspre strand.O zi buna tuturor!
-
Va invit sa studiati site-ul nostru, http://www.artistic-dent.ro/- oferim o garantie de 10 ani pentru lucrarile executate de noi si va aigur ca avem personal amabil, calificat si aparatura de ultima generatie. Principiul nostru de a actiona consta in operatiuni cat mai putin invazive si incercam sa salvam cat mai mult din structura dentara naturala- pe termen lung, veti aprecia aceasta maniera! Multumim!
Acest mesaj a fost editat de către Artisticdent: