rog, adresa unui stomatolog foarte bun
-
15 Oct 2004, 17:200 0de 10 ani ma plimb de la un stomatolog la altul.fiecare si-a lasat amprenta intr-un mod inestetic.
rog din suflet persoanele, care intr-un moment fericit s-au lovit de un stomatolog motivat si responsabil, sa-mi impartaseasca si mie o adresa sau un telefon.
astept si multumesc foarte mult.
P.S. din Bucuresti -
15 Oct 2004, 17:47Intra pe www.smilemed.ro. Are sediul in Cotroceni pe str. Dr. Lister (de la Biserica Elefterie cea mare din P-ta Eroilor. O iei pe Dr. Lister si mai mergi cam 100 metri pe partea dreapta, vei vedea firma Smilemed. Sunt super. Eu am avut probleme mari. In 2 saptamani mi-au reparat 12 masele si fara dureri.
-
15 Oct 2004, 21:30Buna!
Un stomatolog bun am gasit in Tineretului (vis-a-vis de liceul Sincai). Preturile nu sunt foarte mari. Se numeste Biostom, sunt 2 medici (un domn si o doamna... este recomandat domnul doctor - Toma - ). In plus, se fac programari si nu se asteapta decat daca apare o urgenta.
Biostom SRL, Bd.Gheorghe Sincai
1-1 A, 330.20.35
Roberta -
16 Oct 2004, 18:36Doctor Dragos Tomescu.
Din tot sufletul il recomand.
Din pacate nu imi amintesc decat strada: Calea 13 septembrie. -
17 Oct 2004, 10:43Clinica Gaudent ,str presei in pajura.este clinica doctorului Gaucan cel care a inventat metalul ce se foloseste in stomatologie numit gaudent.
au medici f buni,tineri,fac implanturi,opereaza,etc
preturi medii.
in afara de faptul ca sunt profesionisti mai sunt si prietenosi si nu "ucid" pacientii.