APA

•  
    • 189 mesaje
    17 Iun 2010, 18:18
    0 0
    Cit de important e sa consumam apa in fiecare zi in cantitate cit mai mare?(apa plata)
  •  
    • 171 mesaje
    18 Iun 2010, 11:24
    0 0
    Buna,

Am gasit un articol in care se mentioneaza ca trebuie sa consumam o anumita cantitate de apa in functie de stilul de viata.

Mai jos ai link-ul:

http://www.doctorating.ro/stiri_detail.php?id=350&t=0
  •  
    • 231 mesaje
    18 Iun 2010, 12:16
    0 0
    eu zic ca e f important, am ajuns sa beau cam 4 litri pe zi.
    daca beau doar 2, sunt terminata, ceva imi lipseste.
    si sa beti apa imediat cum va treziti, cata puteti, mi-a zis o prietena care stie de la un medic german ca 564 ml e ideal, acum habar n-am ce e cu masura asta asa de ne...fixa. eu beau cam 2 pahare mari asa pe nerasuflate si ma simt splendid, merg la toaleta, eu care eram o constipata vai de capul meu, ma simt mai fresh, am chef sa ma ridic din pat..
  •  
    • 1166 mesaje
    18 Iun 2010, 12:46
    0 0
    cautati pe net si cititi despre intoxicatia cu apa...totul are o limita...
  •  
    • 189 mesaje
    18 Iun 2010, 15:09
    0 0
    Ce interesant,uni spun sa bei alti nu,daca ar fi sa beau apa cind mie sete as bea aproximativ 1-2 cani normale de apa,dar de cind ma straduiesc sa beau maxim 2 l ies zilnic cu scaunul daca nu beau ies odata la 3-4 zile si nu e bine,sa mai zic ceva,ma amuza faptul ca se spune ca in curele de slabit sa manici fructe,dar am vazut un reportaj la tv ca nu e voie ori ce fel de fructe,acum stau si ma intreb mai mincam ceva sau nu?
  •  
    • 31 mesaje
    19 Iun 2010, 15:15
    0 0
    avem voie sa mancam orice fel de fruct insa in momentul in care suntem la o cura de slabire, cura data de un medic nutritionist in urma unor analize, nu cure de pe net sau din ziare, trebuie sa consumam fructe cu un aport mic de calorii cum ar fii merele, pepenele, grapefruit, portocale si bine inteles sunt mai multe; insa fructele cum ar fii bananele strugurii sa le consumam mei rar si in cantitati mici. referitor le apa k s-a discutat mai sus e foarte buna pentru organism insa nu trebuie exagerata; eu insa consum cca 2- 2,5 litrii iarna iar vara trec lejer de 4l pe zii, dak nu beau apa ma doare capul spre exemplu. Nu mai zic de digestie si rinichi este idela apa. Apropo stiati ca pepenele rosu este foarte bun pentru rinichi??? Curata rinichi intr-un mod fantastic. Va pup o zii excelenta
  •  
    • 37 mesaje
    19 Iun 2010, 20:07
    0 0
    Si eu ma stradui sa beau 2 litri insa nu am tinut cont niciodata daca am baut sau nu.Ce e ciudat ,e ce mi-i s-a intamplat intr-o noapte cand imi era sete rau shi dupa ce am baut o cana pe nerasufl;ate am simtit ca ,,imi crapa inima,, efectiv .Oare ce s-o fi intamplat atunci ? Nici acum nu-mi dau seama ,a mai trecut cineva prin asa ceva?
  •  
    • 171 mesaje
    22 Iun 2010, 11:56
    0 0
    Buna,

4 litri?! mi se pare f mult. dar daca zici ca are efecte bune, atunci e ok. Esti o persoana hiperactiva cum scria si in articol?
  •  
    • 189 mesaje
    22 Iun 2010, 21:18
    0 0
    Buna,as vrea sa va spun ca am avut probleme cu tenul,era uscat si nu foloseam creme deoarece ma iritau,nu de mult timp am inceput sa inteleg cit de important e sa consumi macar 2l de apa.Am pus pe masa o sticla de 2l cu apa fiarta si imi dau silinta sa o beau pe toata,as vrea sa stiti ca tenul meu e mult mai curat fara pete, intr-un cuvant am tenul foarte curat,dar nu ma spal pe fata cu apa si ma curat cu fluid tonic hidratant ceai verde aloe vera ,pentru mine e fff bun,apa ma ajuta sa iesc cu scaunul in fiecare zi , poate sunt zile in care ies si de 2 ori,cea ce e foarte important,plus rinichii si alte organe functioneaza foarte bine,deci e foarte important sa consumam apa zilnic,dar sincer nu as putea sa beau 4l pe zi oare nu e prea mult?4l de apa inseamna ca trebuie sa stai prea mult pe la baie.