foarte nervoasa
-
0 0cum sa va spun , in ultima vreme am devenit foarte nervasa, nu stiu ce-i cu mine, ma enervez f repede si destul de des, pentru lucruri minore. Nu eram asa da ma sperie gandul ca as putea suferi de nervi, uneori imi vine sa arunc tot ce-mi iese in cale, ma controlez din ce in ce mai greu sa nu ma enervez. ce pot sa fac?
-
Stresul te-a adus in asemenea situatie. Incearca sa iei un mic concediu, si daca nu se poate unul "medical" sa poti evada spre tine insati, sa-ti revii.
Pe mine personal rugaciunea ma ajuta foarte mult, ma echilibreaza si-mi da forta.
Sanatate multa iti doresc si ai MARE grija de nervisorii tai! -
1. excesul de control duce la acumulare de tensiuni = frustrari, depresii, manii, fobii, anxietate etc etc etc (adica DA, te poti imbolnavi psihic!)
2. evitarea conflictelor nu inseamna rezolvarea lor.
3. nu scrie nicaieri ca trebuie sa fii prietena cu toata lumea.
4. o cearta buna poate duce la rezolvari neasteptat de bune.
5. invata sa iti exprimi sentimentele, nemultumirile, dorintele si sa ceri ca ele sa iti fie respectate - atata vreme cat le respecti pe ale celorlalti.
este DREPTUL si DATORIA ta sa iti aperi dreptul la existenta pe lumea asta. -
Odihna.
Dormi dupa amiaza 10-30 min si va fi mai bine,mergi intr-o mica vacanta.
Daca iti vine sa tipi ,tipa,daca iti vine sa plangi plangi.
Descarca-te.Energii adunate.
Mergi la un duhovnic si zi nelinistile sau problemele tale si rugaciune.Spoveditul este identic cu psihologul ,inca rugaciunea are un folos mai mare. Un preot care este dispus sa te asculte ,sa iti dea sfaturi,sa pastrati o legatura.
Dau dreptate cu rugaciunea. Cererea din inima in momente de neliniste sa ti se arate ce sa faci ca sa te linistesti...sau sa ceri sa ti se aduca liniste in suflet. -
Probabil esti foarte stresata! ai avut vreun fel de probleme in ultima perioada?sau nu ti-au mers o serie de lucruri prea bine? poate fii o perioada doar mai haioasa ptr tine ,cu totii avem astfel de stari uneori.Trebuie insa sa inveti a te controlezi,sati faci un exercitiu specific si sa iti pui in ordine gandurile si simtirile astfel incat sa eviti aceste stari,inainte de a te enerva gandeste-te daca merita si care este motivul ptr care te enervezi! Aceste stari pot fi daunatoare ptr organismul si sanatatea ta! Take care
-
da, asa este, intradevar sunt prea ulte lucruri care s-au adunat , am incercat sa le tin sub control, si uneori, parca rabufnesc toate. am prosul obicei de a face mai multe acivitati in acelasi timp, si ma stresez pt fiecare lucru marunt si lipsit d eimportanta. stresul de la munca isi simte prezenta, stau destul de mult peste program. cam asta e sper sa invat sa nu ma mai consum pt toate nimicurile.
-
Incearca sa vezi greselile si sa le corectezi.
Ai observat cauna din cauze este ca incepi mai multe lucruri deodata si asta creste stresul ,nu reusesti sa finalizezi la termen aceste lucruri si apare nemultumirea,agitatia,revolta ,panica.
Identifica in continuare ,ca sa corectezi.
Alterneaza munca cu momente de odihna ,relaxare.
Nu iti mai lua un volum mare de lucru.
Nu te pierde in lucruri marunte,amanute care sa i-a din timpul de munca.
Fa-ti o schema,un program.
Gaseste o fraza pe care sa o zici in fiecare dimineata. Ex: "Astazi imi indeplinesc toate sarcinile pe care le am"
"In fiecare zi ma simt din ce in ce mai bine" sau ...
Reiki-are 5 principii care se spun zilnic pentru echilibrarea noastra.
Astazi maz eliberez de orice ingrijorare.
Astazi ma eliberez de orice suparare .
Astazi sunt plin de gratitudine ,imi respect stramosii,parintii si profesorii.
Astazi traiesc cinstit.
Astazi respect viata din jurul meu sub toate formele.
Furia;alearga,fa un sport,gradinarit...
Poate mai gasesc fetele sfaturi ce sa faci in momentele de furie. -
va multumesc mult, imi este de mare ajutor ce-mi spuneti , si chiar a inceput sa pun in practica, ma simt mult mai bine. in ce priveste concediu, indiferent d ecare , medical sau d eodihna, daca as putea ar fi minunt, numai ca nu, nu se poate...munca si iar munca, asta e,o sa fie zile si mai bune. va multumesc mult pt sfaturi sunt f utile si chiar aveam nevoie. a si daca mai stiti niste tehnici de reiki, cu mare drag . pup
-
Eu am facut curs de reiki anul trecut .Sunt mai multi maestri,Argeseanu,Victoria Gheorgita etc http://www.victoriakarunareiki.com/home.htm
http://www.victoriakarunareiki.com/cursuri.htm
Cu Victoria eu am facut 2 grade. Dupa aceasta am inceput sa ascult toate emisiunile sau inregistrrile de pe youtube " Codul lui Oreste" si " 360 GRADE "de pe b1 TV. Cand ai timp selesteaza si asculta 1-2 inregistrari pentru inceput.
Iti vor schimba modul de gandire si inveti cate ceva.
Trebuie sa iertam ,sa ne iertam.
Tristetea,furia,invidia..... ne scade campul vibrational, energetic, se produce un dezechilibru.
Trebuie sa incercam sa fim cat mai echilibrati din tote punctele de vedere.
Sa iertam,sa iubim conditionat,sa avem credinta in Dumnezeu,sa nu facem rau , daca nu putem face bine......
Se vorbeste despre legea atractiei ,despre legea bumerangului(o persoana dezechilibrata va trage o persoana la felde dezechilibrata emotional sau psihic ;faci rau ,ti se va plati cu rau.....) .Sunt lucruri simple poate de care tineam cont in copilarie,dar acum le ignoram.
Te invata sa fii atenta la semne ,te invata intr-un fel sa fii constiient si de lumea nevazuta.
Eu am avut semne ,dar le-am ignorat pe unele, pe altele le-am urmat. Cred ca nu am facut reiki intamplator anul trecut desi de 10 ani doream sa ajung la aceste cursuri.
Mi-am dat seama ca ce mi s-a intamplat mie( ceva mai tragic) , nu a fost intamplator desi mi-a fost greu sa inteleg de ce s-a intamplat si sa accept. A fost ca asa era mai bine pentru noi, posibil.
Nimic nu este intamplator.
Se spune ca raspunsurile le avem in noi . E bine sa ai momente ,ore de liniste,de meditatie,fara sa cante radio sau stirile de la Tv. Noi nu ne mai auzim pe noi,de asta suntem atat de zapaciti.
Pusnicii,calugarii de ce ajung la o anumita intelepciune,clarviziune? -
Cred ca ai avea nevoie de ajutor. Poate este o reactie a psihicului tau care mascheaza altceva. Am fost si eu intr-o situatie psihologica dezastruoasa, iar dupa cateva vizite la psihiatru am cautat altceva. Am intalnit pe cineva care m-a ajutat enorm. Daca esti interesata poti sa-i scrii la adresa atti.prof@gmail.com.
-
am"suferit" de tot ce ai spus tu, dar am gasit o cale sa-mi schimb activitatea cu una nestresanta, placuta si care ma ajuta sa gandesc pozitiv. m-am transformat si am invatat sa deosebesc lucrurile care au importanta cu adevarat de cele marunte, mi-am schimbat viziunea asupra vietii si sunt cat se poate de linistita si multumita. daca vrei, putem vorbi mai multe costin.monicaioana@yahoo.com
-
Buna fetelor.De cateva zile mi-am cumparat si eu "Generatorul Torser{initial am luat doar unul pentru fetita mea care sta la calculator 9 ore/zi}Nu pot sa va spun decat ca sunt alt om;nu mai ma dor ochii,capul,nu mai ma simt obosita si mereu in criza de timp,dorm bine si ma trezesc odihnita.Le-am cumparat la sfatul unui prieten care lucreaza la un institut de fizica atomica. El mi-a spus si de unde si de unde il pot lua la un pret mai bun.Cele care ati facut Reiki, si nu numai,ati auzit de campul bioenergetic al fiecarei fiinte;ei bine,radiatiilor le "datoram"multe boli si stari de rau.Torser nu ar trebui sa lipsesca nici unei persoane in ziua de azi,cand suntem inconjurati de atatea aparate iar de cele mai multe ori,serviciul nostru presupune calculatorul si mobilul.Ce sa mai vorbesc de copii...Asa ca daca vreti sa vedeti rezultate,credeti-ma si lasati ignoranta deoparte.Astept vesti de la cele care au acest dispozitiv.Va pup.