urgent

•  
    • 26 mesaje
    12 Iun 2010, 22:07
    0 0
    Am o mare mare problema.De cateva zile sufrageria este plina de purici.Sunt peste tot pe parchet.Deja am omorat cativa,dar nu stiu de unde au aparut atat de multi.Am un pisic insa are zgarda antipurici si il verific constant si nu are decat cativa.De ce sunt atatia si cum pot sa scap de ei repede.Astept raspunsuri.Multumesc anticipat..
  •  
    • 172 mesaje
    12 Iun 2010, 22:21
    0 0
    Buna! Purecii ii poti lua si tu pe picioare din iarba de afara, in casa probabil s-au inmultit, trebuie sa iei picatura pt pureci pt motanul tau, din aia care se pune in ceafa si alta zgarda de pureci, evident. Pentru purecii din sufragerie iti recomand sa mergi la farmacia veterinara si la cumperi o fiola de DECIS, este o otrava pt pureci si alte ganganii fff concentrata, se dilueaza in 500 ml apa(pe prospect scrie ca in 5 litri de apa dar nu mai e asa puternic) si se pulverizeaza prin zonele cu pureci. Pisoiul nu trebuie sa intre in camera dupa ce ai dat cu otrava, si trebuie sa aerisesti la o zi. Sper ca te-am putut ajuta. Spor la treaba.
  •  
    • 4 mesaje
    14 Iun 2010, 11:17
    0 0
    daca nu ai rezolvat inca mai incearca si cu aroxol pt gandaci si furnici,este foarte bun.Am avut si eu probleme si dupa ce am dat cu el si am scimbat lenjeria si am spalat tot si am aspirat si patu si in camera,am scapat de purici.Am dat cu el prin toate colturile camerei,chiar si in pat.Mult noroc