Sifilis din nou

•  
    • 29 mesaje
    10 Iun 2010, 00:17
    0 0
    Buna ziua am si eu o nedumerire, prietenul meu a luat sifilis, l-a descoperit in octombrie, eu mi-am fct imediat analizele si mi-au aparut negative, peste 3 saptamani s-a pozitivat VDRL 1/32 , iar TPHA 1/640. Am inceput cu un tratament cu penicilina 1 zi, apoi am fct 12 injectii de moldamin, faceam cate 1 in fiecare fesa o data. La urmatoarele analize TPHA era 1/80 si VDRL 1/4, am facut inca 20 de injectii tot la fel cate 2 o data, 1.200 in fiecare fesa. am repetat analizele si am ajuns la VDRL 1/2. Acum am inceput din nou tratament mi s-au mai recomandat inca 10 injectii. Problema e k prietenului meu i s-au dat de la inceput 24 de injectii cate 1 de 1200 la 3zile, iar dupa acest tratament i s-au negativat analizele. Eu am facut injectiile cu xilina, exista posibilitatea ca aceasta sa fi diminuat efectul moldaminului? nu inteleg de ce mie imi trece atat de greu... Si mai am o nedumerire de ce daca eu am luat de la el (lucru sigur pentru ca nu mai avusesem contact), am avut diluatia mai mare decat el, care a avut de la inceput TPHA 1/80 ? Nu stiu cum sa mai scap, am terminat ultimele 10 injectii si ma gandesc sa fac 4 macar in plus poate termin odata
  •  
    • 417 mesaje
    10 Iun 2010, 12:31
    0 0
    de ce nu vb cu medicul care te trateaza? sau sa ceri parerea unui alt doctor?
    mai este un site, sfatulmedicului.ro, unde poti trimite intrebarile tale, inclusiv rezultatele analizelor si ti se raspunde destul de prompt.
    multa sanatate!
  •  
    • 9899 mesaje
    10 Iun 2010, 16:00
    0 0
    Ce nesimtit'! :o
    Dupa ce ca se duce la f.utut aiurea nici nu se protejeaza.
    Inca nu i-ai dat pashi?
  •  
    • 29 mesaje
    10 Iun 2010, 17:07
    0 0
    ba da, insa l-am iertat. El o contactase inainte sa fim impreuna, nu in timp ce era cu mine. Pai am tot vorbit cu doctora si mi-a zis k nu afecteaza deloc xilina, insa un alt doctor mi-a zis k da, k ii scade efectul la jumatate..
  •  
    • 1889 mesaje
    10 Iun 2010, 19:09
    0 0
    Intr-adevar, xilina diminueaza efectul. In locul tau mi-as arunca partenerul ca pe un gunoi infect. Eu nu stiu de ce mai stai cu el dar asta-i, unele au vocatie de masochiste! Cu boala o s-o mai tragi mult pina se negativizeaza rezultatele si nici atunci nu e sigur daca nu se reactiveaza. Vai de tine in ce te-ai bagat!