o parere despre un medic Iasi
-
9 Iun 2010, 15:080 0va rog tare mult daca este cineva care a fost tratata de dr.ginecolog Butnaru Maria de la clinica omini sa-mi spuna daca a avut rezultate bune.Multumesc mult.
-
11 Iun 2010, 11:31Buna,
ai putea sa te orientezi si dupa ratingurile pe care le are, in cazul in care are. ma refer la site-urile medicale, dintre care ti-as recomanda in special doctorating.ro. -
11 Iun 2010, 15:06Mai intai i-ti multumesc pentru ideea ce mi-ai oferit-o si te mai deranjez cu o intrebare .Am gasit-o pe doctora care ma interesa cotata cu cinci stelute ca si toti ceilalti din lista respectiva dar nu avea nici un comentariu .Mai stii unde mai pot cauta pentru a gasi concret o parere ?Multumesc mult si i-mi cer scuze pentru deranj.
-
14 Iun 2010, 11:46Buna,
In general, doctorii au comentariile afisate in josul paginii. am cautat-o si eu pe dna dr. Maria Butnaru, insa am vazut ca nu are ratinguri. nu exista stelute rosii si nu are nici comentarii. Poate o eva care fost la dumneaei iti poate spune cum e. sau poti alege un alt medic care are ratinguri si comentarii.
Succes!