maseaua de minte

•  
    • 279 mesaje
    7 Iun 2010, 21:33
    0 0
    Cred ca imi iese((..m-am informat cat de cat si am vazut ca trebuie mers la dr.pt a-mi face o radiografie dentara.Ce vreau eu sa intreb,la voi cum s-a manifestat?pe mine ma doare de mor..a-ti mers la dr.?ce v-a facut?si un stomatolog bun?multam..))
  •  
    • 231 mesaje
    8 Iun 2010, 10:24
    0 0
    pai e normal sa te doara...asa face pt ca se chinuie maseaua sa sparga gingia si sa iasa.
    daca nu reuseste e cam nasol, eu am patit-o si m-am umflat...n-am mancat si n-am dormit cateva zile de durere... la dentist mi-a scos-o dupa vreo saptamana sau doua chiar, nu mai stiu exact, de augmentin, pentru ca era inflamata gingia si nu putea lucra asa...
    sper sa nu fie cazul tau, o durere oarecare e normala, dar daca vezi ca te umfli acolo, du-te la dentist.
    eu am fost la unul pe str polona, colt cu stefan cel mare, depinde cat de aproape iti e tie..
    in general cam toti particularii sunt ok, ca n-ai cine stie ce mega lucrare de facut, e prb de apropiere de casa.
    multa sanatate!
  •  
    • 189 mesaje
    8 Iun 2010, 11:16
    0 0
    la mine 3 au iesit foarte usor,nici nu mi-am dat seama. dar una.....d-ne cat m-a chinuit!!!
    iesise doar un colt si restul statea in gingie care se umfla si durea enorm de tare. cam de 2-3 ori pe an o apuca si tinea cate o saptamana. am luat antibiotice, antiinflamatoare etc. stomatologul tot imi zicea sa o scot ca nu o sa mai iese niciodata, numai ma chinui cu ea. dar eu, cum nu mi-am mai scos niciodata o masea si imi era f frica, nu am vrut. si dupa 5 ani, in sfarsit, a iesit maselutza . e perfecta, o am deja de vreo 2 ani si e sanatoasa. celelalte 3 la fel. sa vedem cat mai tin de acum incolo....
  •  
    • 171 mesaje
    9 Iun 2010, 11:53
    0 0
    Buna,
    si eu am avut probleme cu maselele de minte, sunt intr-adevar o problema pana cand cresc, insa nu mi-as fi imaginat ca se poate scoate maseaua cand e atat de mica, asa cum ai zis tu, al o sapt sau doua dupa ce a aparut. Oricum, din cate stiam, e bine sa le extragi pentru ca produc tot felul de probleme. Eu insa nu m-am incumetat pana acum...
    Referitor la dentisti, daca va cautati, puteti intra pe doctorating.ro, sunt o multime de dentisti, insa va sfatuiesc sa ii alegeti cu grija...
  •  
    • 112 mesaje
    9 Iun 2010, 20:54
    0 0
    Si pe mine m-a chinuit una..nu putea sa iasa si mi-a rupt gingia..am fost la clinica stephane's din militari si mi-au taiat din gingie ca sa poate creste..acum creste usurel prin locul facut in gingie..sunt foarte periculoase..mai bine sa te duci la medic din timp sa nu dai in alte complicatii