am o problema care ma macina grav!

•  
    • 9 mesaje
    5 Iun 2010, 23:34
    0 0
    am avut menstruatie pe data de 30 aprilie si a tinut pana in luna mai....5-6...ei bine , logic trebuia sa vina pe 30 mai nu?Dar nu a venit si suntem in 6 iunie.....sutn speriata ingrozitor,dar mi s-au intarit sanii f tare in ultimele zile si ma gandesc ca vine.....vreau sa mentionez ca am ciclul dereglat si ca in ultimele zile am fost putin stresata. Va rog sa ma ajutati cu o parere dak puteti
  •  
    • 1889 mesaje
    6 Iun 2010, 16:58
    0 0
    Am asa o presimtire in organism ca esti gravida. Dar, ma minunez ca toate evele, in loc sa alerge la farmacie sa-si cumpere un test de sarcina (care inlatura fara dubii orice indoiala), repede la forum sa intrebe un lucru atit de usor rezolvabil de una singura.Ceea ce faci tu seamana cu o consultatie prin telefon: ce reteta vrei sa-ti dea un doctor daca nu te vede, nu te palpeaza, nu te ausculta, nu te inspecteaza? Chiar n-ai 10 lei pentru un test de sarcina, ce ma-sa!
  •  
    • 231 mesaje
    7 Iun 2010, 16:13
    0 0
    pai daca ai ciclul oricum cam dereglat, de ce te stresezi atat? oricum e normal sa mai intarzie la schimbarea de anotimp... fa-ti un test asa just in case ca sa termini cu nervii, desi eu cred ca n-ai nimic, pt ca imi inchipui ca te ai protejat si ca acum esti speriata asa...de idee...