disperare,am nevoie de sfatul vostru

•  
    • 189 mesaje
    5 Iun 2010, 22:33
    0 0
    buna,as dori sa va spun in citeva cuvinte problema care ma apasa de 20 de ani,acum am 35 de ani si de la virsta de 13-14 ani am opservat ca pe zi ce trece parul meu cade din ce in ce mai mult,am vazut odata cu trecerea anilor ca parul meu se rareste,spre marea mea dezamagire nu am gasit nici un medic care sa spuna exact de ce anume parul meu cade in numar destul de mare.vreau sa spun ca am si o mincarime a pieli trebe sa ma spal destul de des deoarece am aceasta mincarime,am fost la dermatolog crezind ca am ciuperca care imi distruge radacina dar aceasta a spus ca nu vede nimic,cind am ramas insarcinata la virsta de 29 parul meu a redevenit ce a fost odata iar acea mincarime a disparut,dupa ce am nascut problema mea a redevenit adica a inceput sa cada din nou spre marea mea dezamagire,am luat medicii din nou adica ginecologul si endocrinologul am facut analize de singe crezind ca am probleme hormonale dar amindoi medici au dat din umeri si au spus ca nu inteleg de ce cade parul deoarece pe plan hormonal nu e nimic si nici endocrinologic nu am nimic,am mers din nou la dermatolog iar aceasta ma trimis sa fac iar analize hormonale ,era sa timpesc deoarece nu sunt chiar asa de ieftine aceste analize iar eu stiind ca nu am nimic am renutat sa fac aceste analize,eu cred dupa mintea mea ca am ceva ciuperca care imi distruge firul de par de la radacina ci de acea am si aceasta mincarime,ma gindesc ca poate ar fi mai indicat sa fac analiza firului de par poate acolo imi poate da un diagnostic.Vreau sa va spun ca sunt disperata deoarece parul meu se poate numara este atit de rar si am facut o gramada de tratamente scumpe si nu a avut nici un efect,dragii mei astept cu nerabdare un sfat din partea voastra,va multumesc
  •  
    • 1336 mesaje
    6 Iun 2010, 18:37
    0 0
    ai un mesaj privat,s-ar putea sa te ajute foarte mult.
  •  
    • 231 mesaje
    7 Iun 2010, 16:18
    0 0
    dermatolog bun gasesti si la medlife grivitei, este dna dr Chelemen, pe mine m-a ajutat mult.