sarcina - calatorie avion
-
31 Mai 2010, 21:460 0Imi puteti spune daca stiti pana la ce luna de sarcina se poate calatori cu avionul? Sunt ceva restrictii?
-
31 Mai 2010, 22:18Eu stiu ca poti pina in 7 luni, dupa aia ar trebui sa ai de la medic ca nu nasti in avion
Cel putin asa fu la mine -
1 Iun 2010, 10:28Cel mai sigur raspuns vine de la compania cu care vei zbura....sunt diverse variatii, la turci poti avea surpriza ca de la 24 de saptamani sa nu te mai primeasca in avion
-
3 Iun 2010, 22:57Buna fetelor.Eu aveam 7 luni si o saptamana sau doua cand am calatorit cu avionul din Timisoara in Italia si nu am avut probleme.Totul depinde de starea ta si de decizia medicului tau ginecolog.
-
3 Iun 2010, 23:28la orice companie vei zbura dupa 24 de saptamni iti trebuie o foaie de la medic.Eu am fost stewardesa la wizz air si nu primeam gravide peste 24 de saptamani.Asa este procedura la orice companie.
-
4 Iun 2010, 22:48Draga mea eu tot cu wizz air am calatorit pana in Italia si nu mi-a cerut nimeni nimic.M-a intrebat doar una dintre fete cand am intrat cate luni am si atat.Nu mi-a cerut nimeni nimic.