cum dam burta jos,fara regim alimentar?
-
0 1vreau retete cu impachetari pt burta,fara a merge la salon. Am 1.55 si 50kg greutatea ideala pt corpul meu insa am burta cum o dau jos fara a slabi,mai ales p picioare unde dau foarte repede jos. am tinut un regim insotite de abdomene dar nimic decat am dat jos 2-3 kg ceea ce nu vreau. mam chinuit foarte tare sa ma ingras fink inaite aveam 35 kg fffff slaba,dar un abdomen.....ahhh!!! ce necaz. AJUTATI-MA VA ROG!!!!
-
burta e cel mai greu de dat jos.
trebuie masaj combinat cu mult efort aerobic.
plus atentie la ce si cat mananci - in mod evident, orice calorie in plus ti se depune in primul rand pe burta.
de obicei, femeile pun grasimea in speciale pe fese si coapse. barbatii sunt cei care pun grasimea pe burta...
asta-i un motiv pentru care ma gandesc ca ti-ar fi de mare folos o vizita la endocrinolog (e foarte posibil sa ai un dezechilibru hormonal). -
nu te contrazic, sunt sigura ca tu stii cel mai bine cum trebuie sa arati, care e forma ta fizica optima. legat de calculatoarele de greutate ideala, ce sa zic, iata ce mi se spune mie:
Greutatea ta trebuie sa se incadreze intre 52.5 si 65.6 kg.
e cam ciudat nu? adica un interval f mare, de 13 kg!!! pai una e sa ai 52 de kg si alta sa ai 65! nu poti avea greutatea ideala si la 52, si la 65! si fara sa jignesc pe nimeni, dar eu daca as avea 65 de kg m-as considera grasa. eu acum am 1,62 si 50 de kg si ma simt super asa, port marimea S sau 36-38 si asa sper sa raman mult timp de acum inainte. la 65 de kg probabil as trece la marimea L sau XL, deci numai ideal nu poate fi.
legat de problema ta, mergi la salon si fa niste impachetari sau cauta pe net exercitii speciale ptr abdomen.
succes.