Tenul meu o ia razna!Uscat, iritat..Off!
-
0 0Niciodata nu am avut cosuri pe fata....am fost fericita posesoare a unui asa zis "ten de portelan"...de vreo luna insa parca nu mai sunt eu...fata mea e super uscata, pana si pe pleoape am pete uscate, mi-au parut si niste pete mici rosiatice tot uscate care se descuameaza, tenul ma tine, ma ustura si ca sa fie tacamul complet, daca ma dau cu crema acele zone se incarca dar concret nu vad nicio ameliorare. As incerca ceva naturist...poate stiti voi. Nici spray-ul cu apa termala Avene nu isi mai face efectulAs aplica niste comprese cu ceaiuri dar habar nu am!!!
-
pare sa fie mai degraba o boala de piele decat ten uscat.
poate fi orice, de la dermatita seboreica in sus. care si asta este o afectiune capoasa, urata si greu de tratat cu cat este mai extinsa si mai veche.
degraba la dermatolog!
LATER EDIT:
aaaa, si mai poate fi ceva: alergie la unul dintre produsele cosmetice pe care le folosesti.
cu ani in urma, am avut si eu o reactie urata la o crema din gama gerovital plant.
mi-au trebuit si mie vreo 2 saptamani pana sa ma prind ca de vina era crema... cand aproape ca o terminasem...
-
Nu te panica ca nu rezolvi nimic...si eu am o probelama asemanatoare..., am fost diagnosticata cu cuperoza
si ma duc la tratament din 6 in 6 saptamani...vasele s-au mai inchis..si tenul cat de cat si-a mai revenit, inca nu s-a intamplat nici o minune dar astept...eu ma duc la Doamna Doctor Harbuz, am vazut-o la o emisiune Traieste Sanatos si m-a convins! Incearca si tu daca inca nu ti-ai gasit un medic, sigur vei avea rezultate bune!
Bafta multa!