Tenul meu o ia razna!Uscat, iritat..Off!

•  
    • 21 mesaje
    28 Mai 2010, 18:01
    0 0
    Niciodata nu am avut cosuri pe fata....am fost fericita posesoare a unui asa zis "ten de portelan"...de vreo luna insa parca nu mai sunt eu...fata mea e super uscata, pana si pe pleoape am pete uscate, mi-au parut si niste pete mici rosiatice tot uscate care se descuameaza, tenul ma tine, ma ustura si ca sa fie tacamul complet, daca ma dau cu crema acele zone se incarca dar concret nu vad nicio ameliorare. As incerca ceva naturist...poate stiti voi. Nici spray-ul cu apa termala Avene nu isi mai face efectulAs aplica niste comprese cu ceaiuri dar habar nu am!!!
  •  
    • 6008 mesaje
    29 Mai 2010, 08:51
    0 0
    hmm .. o fi ten cuperozic? te iriti pe baza de stres?
    mai bine ai verifica cu un dermatolog, inainte sa inrautatesti situatia si mai rau ..
  •  
    • 3036 mesaje
    29 Mai 2010, 12:27
    0 0
    pare sa fie mai degraba o boala de piele decat ten uscat.

poate fi orice, de la dermatita seboreica in sus. care si asta este o afectiune capoasa, urata si greu de tratat cu cat este mai extinsa si mai veche.

degraba la dermatolog!

LATER EDIT:
    aaaa, si mai poate fi ceva: alergie la unul dintre produsele cosmetice pe care le folosesti.
    cu ani in urma, am avut si eu o reactie urata la o crema din gama gerovital plant.
    mi-au trebuit si mie vreo 2 saptamani pana sa ma prind ca de vina era crema... cand aproape ca o terminasem...
  •  
    • 21 mesaje
    29 Mai 2010, 13:23
    0 0
    Multumesc muuult de tot de raspunsuri!Categoric o sa merg la dr...e cea mai buna solutie...Adevarul e ca m-am cam panicat, in cd.in care nu am avut niciodata astfel de probleme.Pupici!!!
  •  
    • 21 mesaje
    29 Mai 2010, 13:33
    0 0
    Si da, uitasem sa raspund...ma irit si de la stress...offf....
  •  
    • 2 mesaje
    8 Iun 2010, 12:23
    0 0
    Nu te panica ca nu rezolvi nimic...si eu am o probelama asemanatoare..., am fost diagnosticata cu cuperoza si ma duc la tratament din 6 in 6 saptamani...vasele s-au mai inchis..si tenul cat de cat si-a mai revenit, inca nu s-a intamplat nici o minune dar astept...eu ma duc la Doamna Doctor Harbuz, am vazut-o la o emisiune Traieste Sanatos si m-a convins! Incearca si tu daca inca nu ti-ai gasit un medic, sigur vei avea rezultate bune!
    Bafta multa!
  •  
    • 363 mesaje
    12 Apr 2011, 22:39
    0 0
    Mergi la dermatolog!
  •  
    • 10 mesaje
    24 Mai 2011, 10:27
    0 0

Si eu am avut asa ceva si multumesc lui Dumnezeu,am gasit un medic dermatolog foarte bun.Clinica se numeste Data Plus si este langa cismigiu,daca vrei sa incerci si tu suna la telf.0213131491sau 0742267324